Josko Bulic napisał(a):mkm napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Mkm miloszć niema granic i nie ważno jest kture narodowoszćy jestesz kedy sie zakochasz.Co do opowieszćy pszeważnie starszych łudży da kedysz sie żylo lepie to wychodży z tego da dla czasuw Tita mogłesz bracz kredytuw ile chcesz .Nie ważnie bylo jest kto te kredyte wruczy i to da sie Tito i Jugoslavija zadużala na maksa bo najważnisza jest komumisticzna propaganda da sie żyje bogato.
Tak Josko , miłość nie znała granic w Jugosławii ... w nowej terażniejszości nie możesz przyznawać się do jakiejkolwiek sympatii odczuwanej wobec Serbów. Musisz wyplenić z serca przyjaciół i znajomych, którzy piszą listy cyrylicą . Nie wstyd ci za tych którzy jeszcze do wczoraj byli dobrymi sąsiadami , a potem wzięli się za mordowanie Mkm co za pied... opowiadasz?Po piewrsze i do dńia dżyszajszego mam kilka dobrich koleguw Serbuw,Boszńakuw i Makedonczikuw.To som totalnie bzdure o nibi wyżucaniem z srca znajomich serbuw ha ha bo oni pyszom czyrilicom .Dawno nie sluchalem wienkszysz glupot.Po druge od 93 roku jestem w klubie pszyjeczeluw Makedonczykuw ktury som prawoslawne religie i pyszom czirilicom .Kilka razi w roku robiom tako zwane Makedonske wieczore z muzikom ,jedzeniem i tańcamy w kturych uczesniczim kedy na to pozwala czas.Pod 3 to srbi sie mogom wstydżit bo na poczontku wojnie to ony som plandrowali i zabyjali swojich sonszaduw z kturima som żyli i pracowali cale życze.Na wience cie stacz Mkm bo to co napysalesz som totalnie bzdure bez pokrycza. Totalna nie prawda. Pozdrawliam
o
Widzę , ze bardzo emocjonalnie reagujesz ... temperament południowca
Josko ... tak trzymaj Jestem pod wrażeniem
Wybieram się w przyszłe wakacje do Trpejcy i cieszę się że poznam bliżej twoich przyjaciół z Macedonii
Nie ma co dywagować , kto jest bardziej winny za całe zło , które się wydarzyło na tej pięknej ziemi . Jedno jest pewne ... rzeż bałkańska to największa hańba i wstyd całej powojennej Europy