tomasz@ napisał(a):W skali życia jednego człowieka to malutko nawet,co to jest 20 lat ...?jak chorwacja chce niech idzie do UE.Bo Faktem sama jest maluśieńka i bez Nato i USA to ani kroku prawda?
Wcześniej czy później Serbia tez będzie w Unii.
tomasz@ napisał(a):W skali życia jednego człowieka to malutko nawet,co to jest 20 lat ...?jak chorwacja chce niech idzie do UE.Bo Faktem sama jest maluśieńka i bez Nato i USA to ani kroku prawda?
a_kchds napisał(a):Gotovina i Marakać do paki!
Josko Bulic napisał(a):Jugonostalgiczary wypie.......e z mojego wontku. Co dla kretenizam i krembilizam? Jusz po prostu mam doszć bydla malego zemba czyly baranuw.Ile mozna sluchacz tańich prowokatoruw .
AdamSz napisał(a):Brawo. I dobrze, że Generałowie poddali się procesowi miedzynarodowemu. Teraz mogą żyć honorowo i spijać swoje zaszczyty i sławę,
Josko Bulic napisał(a):Jugonostalgiczary wypie.......e z mojego wontku. Co dla kretenizam i krembilizam? Jusz po prostu mam doszć bydla malego zemba czyly baranuw.Ile mozna sluchacz tańich prowokatoruw .
slawekewa napisał(a):Cromianiacy przykro mi,że jak ktoś pisze nawet bzdury to zaczynacie używać chamski epitetów nie argumentów.
slawekewa napisał(a):Wyluzuj Josko
Mkm Ty tesz jestesz jugonostalgiczar ale nie muszysz wypier.....ć z wontku bo stary prowokatori som czasamy ok.Dobże wiem da jestesz stary srboljubac i placzesz nad faktem da jusz niema Srboslavije czyli Jugoslavije ale chlopie idom nowe czasy muszysz sie zmodernizować a nie żicz u czasach ktury som dawno temu zdechlimkm napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Jugonostalgiczary wypie.......e z mojego wontku. Co dla kretenizam i krembilizam? Jusz po prostu mam doszć bydla malego zemba czyly baranuw.Ile mozna sluchacz tańich prowokatoruw .
Josko , uspokój się i wyluzuj ... po prostu, nie każdego croforumowicza da się wciągnąć w antyserbski szwindel