Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gotovina i Markać wolni

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.11.2012 14:40

tomasz@ napisał(a):W skali życia jednego człowieka to malutko nawet,co to jest 20 lat ...?jak chorwacja chce niech idzie do UE.Bo Faktem sama jest maluśieńka i bez Nato i USA to ani kroku prawda?

Wcześniej czy później Serbia tez będzie w Unii.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.11.2012 15:02

a_kchds napisał(a):Gotovina i Marakać do paki!

Po raz drugi :?: to się nie wróci :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.11.2012 15:18

tomasz@ napisał(a):W skali życia jednego człowieka to malutko nawet,co to jest 20 lat ...?jak chorwacja chce niech idzie do UE.Bo Faktem sama jest maluśieńka i bez Nato i USA to ani kroku prawda?

Generalnie to o co ty walczysz?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.11.2012 16:11

Zdaje się Kolega tomasz@ oraz Koleżanka a_kchds nie zadali sobie trudu by przeczytać ten wątek w całości ze zrozumieniem lub celowo uprawiają tanią prowokację, więc na ten moment wyżej wspomnianym proponuję się z wątkiem zapoznać i argumentami jakie zostały przedstawione lub przenieść się na początek do bardziej "bezpiecznych tematów", bo jeśli uznam że to jest prowokacja to możliwa decyzja będzie tylko jedna z mojej strony.

To samo proponuję Koledze Freier Beobachter.

Mam nadzieję że spotkam się ze zrozumieniem, bo kolejnego mojego wpisu w tym temacie nie przewiduję.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.11.2012 16:14

Co to w ogóle za pacjenci?,kilka postów a zadymę robią?
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 25.11.2012 17:38

Jugonostalgiczary wypie.......e z mojego wontku. Co dla kretenizam i krembilizam? Jusz po prostu mam doszć bydla malego zemba czyly baranuw.Ile mozna sluchacz tańich prowokatoruw . :evil: :twisted:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.11.2012 19:14

Mam nadzieję Josko, że moja odezwa zostanie wzięta przez Nich do serca. Wiem że dla Ciebie to sprawa honoru i zapewniam, że wbrew temu co Ani sugerował, ten wątek nie zostanie zamknięty. Tymczasem nie denerwuj się, choć wiem że to nie jest łatwe :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2012 19:22

Josko Bulic napisał(a):Jugonostalgiczary wypie.......e z mojego wontku. Co dla kretenizam i krembilizam? Jusz po prostu mam doszć bydla malego zemba czyly baranuw.Ile mozna sluchacz tańich prowokatoruw . :evil: :twisted:

Josko zlej się na frajerstwo zawsze się znajdzie jakiś cymbał co powie "Polski obóz śmierci w Oświęcimiu" tak samo zawsze ktoś (chyba coś) powie, że Chorwaci są winni a Serbowie są ofiarami. Czytaj ale się nie denerwuj bo nie ma czym, a te frajerstwo co tu pierdoły wypisuje należy olać i tyle. Plankton zawsze będzie planktonem.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.11.2012 19:48

AdamSz napisał(a):Brawo. I dobrze, że Generałowie poddali się procesowi miedzynarodowemu. Teraz mogą żyć honorowo i spijać swoje zaszczyty i sławę,

Tutaj mam wątpliwości.
W necie można znaleźć, że Markac nie ukrywał się przed Trybunałem. Sam się zgłosił.
Natomiast Gotovina ..... życiorys ma bogaty. Najemnik Legii Cudzoziemskiej, później tworzący bojówki w Ameryce Łacińskiej, obywatel Francji. Przed Trybunałem ukrywał się 4 lata aż został złapany na Wyspach Kanaryjskich (jeżeli dobrze pamiętam). Moim zdaniem - tutaj nie ma się czym chwalić.
Reasumując: Gotovina został siłą postawiony przed Trybunał.
Czy bohater - konsekwentnie odpowiadam. Nie znam, nie wiem.
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 25.11.2012 20:16

Josko Bulic napisał(a):Jugonostalgiczary wypie.......e z mojego wontku. Co dla kretenizam i krembilizam? Jusz po prostu mam doszć bydla malego zemba czyly baranuw.Ile mozna sluchacz tańich prowokatoruw . :evil: :twisted:

Wyluzuj Josko, tak właśnie wygląda demokracja, każdy może otwarcie mówić co myśli czy to ma sens czy nie.
Właśnie w dawnej Jugosławi i Polsce przed 1989 było by tak jak myślisz, kto się nie zgadza = cenzura+kara
Cromianiacy przykro mi,że jak ktoś pisze nawet bzdury to zaczynacie używać chamski epitetów nie argumentów.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.11.2012 20:26

slawekewa napisał(a):Cromianiacy przykro mi,że jak ktoś pisze nawet bzdury to zaczynacie używać chamski epitetów nie argumentów.

A jeżeli ktoś przychodzi do Twojego domu i zaczyna na Ciebie krzyczeć to używasz argumentów żeby go z niego wyprosić czy walisz w mordę na progu?
Tak z ciekawości pytam.... :D
Bo chyba nie zauważyłeś jadu, który kapie z pewnych postów..
No, ale przecież może mi się tylko wydawać... :wink:

slawekewa napisał(a):Wyluzuj Josko

Weź pod uwagę, że to gość, który latał z giwerą mając 17 lat, więc akurat w tym temacie ma pełne prawo nie być wyluzowanym.
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 25.11.2012 20:35

Anakin, jasne że wale w ryja. :mrgreen:
ale to je forum i najwyżej powinno się wykonać moderowaną banicję dla innowierców :wink:
no chyba,że 7,62mm :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.11.2012 20:39

slawekewa napisał(a): powinno się wykonać moderowaną banicję dla innowierców :wink:

Jestem jak najbardziej za. :mrgreen:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.11.2012 20:50

Josko , uspokój się i wyluzuj ... po prostu, nie każdego croforumowicza da się wciągnąć w antyserbski szwindel :wink:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 25.11.2012 21:31

mkm napisał(a):

Josko , uspokój się i wyluzuj ... po prostu, nie każdego croforumowicza da się wciągnąć w antyserbski szwindel :wink:
Mkm Ty tesz jestesz jugonostalgiczar ale nie muszysz wypier.....ć z wontku bo stary prowokatori som czasamy ok.Dobże wiem da jestesz stary srboljubac i placzesz nad faktem da jusz niema Srboslavije czyli Jugoslavije ale chlopie idom nowe czasy muszysz sie zmodernizować a nie żicz u czasach ktury som dawno temu zdechli :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Gotovina i Markać wolni - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone