misiekkk napisał(a):A co z niebezpieczeństwem min w Velebicie?
kulka53 napisał(a):misiekkk napisał(a):A co z niebezpieczeństwem min w Velebicie?
Tu masz stronę poświęconą aktualnej sytuacji minowej w Chorwacji, na której są również mapki poszczególnych żupanji z zaznaczonymi obszarami zaminowanymi.
W tych rejonach w których ja byłem zagrożenia minowego nie ma, szlaki są świetnie oznakowane i chodzi po nich trochę ludzi, zwłaszcza w weekendy
Pozdr
misiekkk napisał(a):Myśle, że wielu formumowiczów obejrzałoby z przyjemnością jakieś fotki z twoich szczytów. A może napisałbyś jakąś relacje???
kulka53 napisał(a): a mimo czytanych na forum porad odnośnie wklejania zdjęć nadal nie mam zielonego pojęcia jak to się robi. Pozdr
Janusz Bajcer napisał(a):kulka53 napisał(a): a mimo czytanych na forum porad odnośnie wklejania zdjęć nadal nie mam zielonego pojęcia jak to się robi. 8O Pozdr
Przy pomocy FOTOSIKA problem wklejania zdjęć znika. :lol: :papa:
kulka53 napisał(a):misiekkk napisał(a):Myśle, że wielu formumowiczów obejrzałoby z przyjemnością jakieś fotki z twoich szczytów. A może napisałbyś jakąś relacje???
przyjdzie taki czas, że zdjęcia z gór chorwackich i nie tylko umieszczę może nawet jakaś krótka relacyjka - komentarz się urodzi chociaż czytając relacje innych forumowiczów mam przed tym spore obawy
mruczycho napisał(a):Trochę map topograficznych chorwacji jest tu:
http://www.avijacijabezgranica.com/karte/
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne