kulka53 napisał(a):Widzę tam nas i tak jak Twoją, tak moją zieloną Skodę rok wcześniej. Ciekawe, byliśmy tylko miesiąc później, w połowie sierpnia a pod mostem nie płynęła nawet kropla wody
To tak jak ze śniegiem w wyższych partiach gór - w lipcu było go sporo a pod koniec sierpnia tyle co kot napłakał, z Typem musieliśmy się nieźle naszukać żeby znaleźć śnieg do stopienia, a to co było to prawie nic i przykurzone skalnym pyłem.
A rok wcześniej, sierpień 2007 na Bałkanach był rzeczywiście suchy i upalny, pamiętam te parę dni w Bułgarii
kulka53 napisał(a):Nigdy nie "łoiłem"
Ale cóż, w przeciwieństwie do
ULI mogę tylko powiedzieć, że na pewno nigdy nie spróbuję.........
janusz.w. napisał(a):Ja jakoś nigdy nie zdecydowałem się na wspinaczkę skałkową
Nie każdy musi to lubić, ale to trzeba stwierdzić samemu, a póki się nie spróbuje to nie wiadomo... nigdy nie mówcie nigdy
Janusz Bajcer napisał(a):Słowo łoić ma kilka znaczeń
Trunkowanie też jest wśród nich
marsylia napisał(a):bułowanie skojarzyło mi się z naszą tzw. bułkownią, do której codzinnie rano chodzimy przed śniadaniem
To też może być niezły trening
typ napisał(a):A co do samej relacji z naszego wyjazdu, którą będziesz opisywał, to mam mały pomysł...
Szczegóły dogadamy mailowo lub na gg....
Może się domyślam jaki... dogadamy się!
plavac napisał(a):A piwo ?
To klasyczna metoda estryfikacji kwasu mlekowego etanolem, bardzo skuteczna.
plavac napisał(a):Tak naprawdę to warto się nauczyć dobrze - oddychać. Pranajama - sztuka prawidłowego oddychania.
Słusznie prawi pan dochtór, dać mu piwa!
Leszek Skupin napisał(a):po kilku takich łojeniach na wędkę przez ringa ze szpejem byłem tak wybułowany, że myślałem, że się nie dotargam na polanę gdzie stały nasze namioty ... ale to.... prahistoria jak już gdzieś kiedyś wspominałem
Znaczy że się uczciwie złoiłeś i chwała Ci za to!
Leszek Skupin napisał(a):Kamil piękne piękne.... brak słów, jak bardzo chciałbym coś takiego znów przeżyć.
Co przeżyłeś na Ukrainie w tym roku to już Twoje, szkoda że mnie tam z Wami nie było, a jak żeś to opisał
Tymona napisał(a):Łojenie i bułowanie - niezłe
Chociaż mi się bardzo podobało "zakładanie wędki przez ringa zjazdowego i opuszczanie do gleby"
pozdrawiam
Jakoś tak naturalnie mi się napisało, potem się zorientowałem że trzeba dodać słowniczek... a że się podobało to skutek uboczny... bardzo miły zresztą
Dzięki wszystkim że czytacie i komentujecie!
pzdr
Kamil