piękne zdjęcia i bardzo ciekawa realcja
Pozdrawiam
Roxi napisał(a):mysza73 napisał(a):Poooooooooootteeeeeeeeeeer,
czekamy .
Poooooottterrrrrr...
wszyscy czekamy
Potter napisał(a):Roxi napisał(a):mysza73 napisał(a):Poooooooooootteeeeeeeeeeer,
czekamy .
Poooooottterrrrrr...
wszyscy czekamy
"To se jeszcze ..." - jakby powiedział Shrek .
No sorki ale jazda ostatniego dnia w samym kasku (bez kominiarki) zbiera swoje żniwo . Uszy zatkane ... z nosa leci .... Nic się nie chce .
No i zdjęć mam naprawdę mało. Parę zdjęć z odwiedzonych okolicznych miasteczek, a ze stoku to cytując innego "celebrytę" Piotrka Żyłę : "... jedno (piwko - przyp. autorki) ... no może dwa ...".
Ale jak tu robić zdjęcia kiedy widoczność na stoku wynosiła kilka metrów. Dobrze, że moje dzieciaki mają kolorowe kurtki to przynajmniej widziałam w którym kierunku jechać ... .
Dziś już nie dam rady, ale w poniedzialek obiecuję przywrócić się do pionu i cos tam wstawić.
mysza73 napisał(a): ...bo niedługo znowu trzeba się pakować .
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):... A Ty już spakowana ? Ile razy dziennie patrzysz na długoterminową prognozę pogody ?
Średnio co godzinę ,
czyli to nie tylko ze mną jest coś nie tak .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):... A Ty już spakowana ? Ile razy dziennie patrzysz na długoterminową prognozę pogody ?
Średnio co godzinę ,
czyli to nie tylko ze mną jest coś nie tak .
BURŻUJE ...
mysza73 napisał(a):
A co, może Ty nie sprawdzasz prognozy na majówkę .
mysza73 napisał(a):Potter,
wydaje mi się, że skandalicznie się obijasz .
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter,
wydaje mi się, że skandalicznie się obijasz .
I tak i nie .
Jutro obiecuję coś wrzucić .
Bo potem to już nikt nie zajrzy . Najpierw Ty utopisz nas w Gardzie, potem ktoś wróci z Turcji . Wszyscy gdzie indziej się przeniosą i motywacji zabraknie !
Potter napisał(a):A coś na temat "Turcyji" rzekniesz ?