tony montana napisał(a):
W każdym razie fajnie, że się ujawniłaś - wszystkie moje ulubione Koleżanki w jednym wątku
![]()
![]()
![]()

tony wysłałam Ci 'słuzbowego' maila

tony montana napisał(a):
W każdym razie fajnie, że się ujawniłaś - wszystkie moje ulubione Koleżanki w jednym wątku
![]()
![]()
![]()
Potter napisał(a):
A pisząc "podobno nawet jeździli" chodziło mi o to, że patrząc na wyciąg z konta, rachunki z knajp przekroczyły niemalże wartość skipassów![]()
.
Na waletowanie - zapraszam. Ja u Ciebie waletuję prawie codziennie
.
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No i humorek na łykend od razu mi się poprawił
![]()
![]()
![]()
tony wysłałam Ci 'słuzbowego' maila. Ale weź no w profilu daj skrzynkę bo odkąd tak wyprzystojniałeś
to zniknęła
się naszukałam zanim Cię w 'odebranych' namierzyłam
![]()
tony montana napisał(a):
Odebrałem, odpisałem, wyprzystojniałem
Potter napisał(a):....
Kronplatz jest dużo większy od poprzednich - ponad 100 km tras (tony ponad 50 km niebieskich![]()
![]()
Potter napisał(a):....
PS. Nie sprawdziłam tych swoich butów bo cały weekend, korzystając z obecności męża w domu, udawałam chorą i głupio mi było spod ciepłego kocyka iść buszować po strychu![]()
Potter napisał(a):Chciałam zakończyć wątek o zimie 2012, napisałam posta ... zrobiłam wyślij ... i co ? ... i nic .... Post zniknął jak ostatnio pieniądze na naszym koncie. Jeśli całą tę "znikniętą" kwotę Mikołaj przeznaczy na prezent dla mnie to może mu daruję
. Chociaż chyba się rozmarzyłam za bardzo
...