Franz napisał(a):Na deszcz sandały najlepsze - ile wody się wleje, tyle się wyleje.
Pozdrawiam,
Wojtek
No Wojtku ... uprzedziłeś mnie z tymi sandałkami

Potter napisz co Mikołaja - może Ci buty na góry jakie kupi

W stolicy jest parę sklepów

Franz napisał(a):Na deszcz sandały najlepsze - ile wody się wleje, tyle się wyleje.
Pozdrawiam,
Wojtek
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Franz napisał(a):Na deszcz sandały najlepsze - ile wody się wleje, tyle się wyleje.
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisz co Mikołaja - może Ci buty na góry jakie kupi![]()
![]()
![]()
W stolicy jest parę sklepów![]()
![]()
Potter napisał(a):A ja myślałam, że Mikołaj sam robi wszystkie prezenty ... no może z Elfami ...![]()
Wiedz, że runął mój świat![]()
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Potter napisz co Mikołaja - może Ci buty na góry jakie kupi![]()
![]()
![]()
W stolicy jest parę sklepów![]()
![]()
A ja myślałam, że Mikołaj sam robi wszystkie prezenty ... no może z Elfami ...![]()
Wiedz, że runął mój świat![]()
Potter napisał(a):To ja chyba niegrzeczna jestem bo nic koło łóżka dziś nie znalazłam. Ale może słabo szukałam bo ciemno było jak wstawałam ... albo psy rozwłóczyły
... Poszukam dokładniej jak wrócę z pracy
.
Albo może moje prezenty przechwycił tony? Bo z Laponii do mnie przez Trójmiasto się jedzie/leci ...
![]()
Pewnie właśnie tak było ... Tony ... oddawaj fartucha ... Wróć: oddawaj moje buty![]()
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):To ja chyba niegrzeczna jestem bo nic koło łóżka dziś nie znalazłam. Ale może słabo szukałam bo ciemno było jak wstawałam ... albo psy rozwłóczyły
... Poszukam dokładniej jak wrócę z pracy
.
Albo może moje prezenty przechwycił tony? Bo z Laponii do mnie przez Trójmiasto się jedzie/leci ...
![]()
Pewnie właśnie tak było ... Tony ... oddawaj fartucha ... Wróć: oddawaj moje buty![]()
U mnie był,
przyniósł to, o co prosiłam w liściei rózgę
![]()
![]()
,
tony zadowolił się Twoimi butami
tony montana napisał(a):
Mysza - koniecznie musisz pojechac do Sromowców, namów męża, to piękne rejony i ładna nazwa
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Mysza - koniecznie musisz pojechac do Sromowców, namów męża, to piękne rejony i ładna nazwa
Byłam, byłam,
na Trzy Korony chyba 3 razy wchodziłam,
ale to była prehistoria,
zdjęcia jeszcze papierowe były, ale już kolorowe
.
Pamietam, że Wąwóz Chomole, czy jakoś tak, mi sie bardzo podobał.
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Byłam, byłam,
na Trzy Korony chyba 3 razy wchodziłam,
ale to była prehistoria,
zdjęcia jeszcze papierowe były, ale już kolorowe
.
Pamietam, że Wąwóz Chomole, czy jakoś tak, mi sie bardzo podobał.
No to zeskanuj i wrzucaj
Nasza koleżanka, ostatnio trochę niestety nieobecna, Maslinka tak robiła kilka razy, to Ty też możesz
I nie zapomnij o Sromowcach![]()