Franz napisał(a):Na deszcz sandały najlepsze - ile wody się wleje, tyle się wyleje.
Pozdrawiam,
Wojtek
No Wojtku ... uprzedziłeś mnie z tymi sandałkami
Potter napisz co Mikołaja - może Ci buty na góry jakie kupi
W stolicy jest parę sklepów
Franz napisał(a):Na deszcz sandały najlepsze - ile wody się wleje, tyle się wyleje.
Pozdrawiam,
Wojtek
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Franz napisał(a):Na deszcz sandały najlepsze - ile wody się wleje, tyle się wyleje.
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisz co Mikołaja - może Ci buty na góry jakie kupi
Potter napisał(a):A ja myślałam, że Mikołaj sam robi wszystkie prezenty ... no może z Elfami ...
Wiedz, że runął mój świat
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Potter napisz co Mikołaja - może Ci buty na góry jakie kupi
A ja myślałam, że Mikołaj sam robi wszystkie prezenty ... no może z Elfami ...
Wiedz, że runął mój świat
Potter napisał(a):To ja chyba niegrzeczna jestem bo nic koło łóżka dziś nie znalazłam . Ale może słabo szukałam bo ciemno było jak wstawałam ... albo psy rozwłóczyły ... Poszukam dokładniej jak wrócę z pracy .
Albo może moje prezenty przechwycił tony ? Bo z Laponii do mnie przez Trójmiasto się jedzie/leci ...
Pewnie właśnie tak było ... Tony ... oddawaj fartucha ... Wróć: oddawaj moje buty
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):To ja chyba niegrzeczna jestem bo nic koło łóżka dziś nie znalazłam . Ale może słabo szukałam bo ciemno było jak wstawałam ... albo psy rozwłóczyły ... Poszukam dokładniej jak wrócę z pracy .
Albo może moje prezenty przechwycił tony ? Bo z Laponii do mnie przez Trójmiasto się jedzie/leci ...
Pewnie właśnie tak było ... Tony ... oddawaj fartucha ... Wróć: oddawaj moje buty
U mnie był ,
przyniósł to, o co prosiłam w liście i rózgę ,
tony zadowolił się Twoimi butami
tony montana napisał(a):
Mysza - koniecznie musisz pojechac do Sromowców, namów męża, to piękne rejony i ładna nazwa
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Mysza - koniecznie musisz pojechac do Sromowców, namów męża, to piękne rejony i ładna nazwa
Byłam, byłam ,
na Trzy Korony chyba 3 razy wchodziłam ,
ale to była prehistoria ,
zdjęcia jeszcze papierowe były , ale już kolorowe .
Pamietam, że Wąwóz Chomole, czy jakoś tak, mi sie bardzo podobał .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Byłam, byłam ,
na Trzy Korony chyba 3 razy wchodziłam ,
ale to była prehistoria ,
zdjęcia jeszcze papierowe były , ale już kolorowe .
Pamietam, że Wąwóz Chomole, czy jakoś tak, mi sie bardzo podobał .
No to zeskanuj i wrzucaj
Nasza koleżanka, ostatnio trochę niestety nieobecna, Maslinka tak robiła kilka razy, to Ty też możesz
I nie zapomnij o Sromowcach