Plumek napisał(a):Konoba - u nas się mówi karczma
Też się wybieram na szczyt - może się spotkamy na szlaku (widzę, że Ty będziesz w Igrane - ja wioskę wcześniej )
Plumek
Tomek O. napisał(a):Plumek napisał(a):Konoba - u nas się mówi karczma
Też się wybieram na szczyt - może się spotkamy na szlaku (widzę, że Ty będziesz w Igrane - ja wioskę wcześniej )
Plumek
Dzieki za wyjaśnienie. A Ty kiedy będziesz i w której wiosce? Z "rozkladu" wynika ze już powinnaś chyba wracać..... A co do tych godzin otwarcia..... od której rano????
Plumek napisał(a):Tomek O. napisał(a):Plumek napisał(a):Konoba - u nas się mówi karczma
Plumek
Dzieki za wyjaśnienie. A Ty kiedy będziesz i w której wiosce? Z "rozkladu" wynika ze już powinnaś chyba wracać..... A co do tych godzin otwarcia..... od której rano????
Będę od 9 sierpnia wieczorem w Drašnicach Może popłyniesz też na fish picknic Menulą? Jakby coś, to dzwoń: +385 915 945 247
A od kiedy czynne to nie wiem Sądzę, że od 8
Biedna A to ja już nie może nadążyć za spisem - bo ostatnio się wypisywałam, a dziś znów zapisywałam
Plumek
Tomek O. napisał(a):Plumek napisał(a):Tomek O. napisał(a):Plumek napisał(a):Konoba - u nas się mówi karczma
Plumek
Będę od 9 sierpnia wieczorem w Drašnicach Może popłyniesz też na fish picknic Menulą? Jakby coś, to dzwoń: +385 915 945 247
A od kiedy czynne to nie wiem Sądzę, że od 8
Biedna A to ja już nie może nadążyć za spisem - bo ostatnio się wypisywałam, a dziś znów zapisywałam
Plumek
Jak będę na spacerze w drasnicach to sie rozejrzę za Twoim Loganem