Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Górna Chorwacja

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alpin
Globtroter
Górna Chorwacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) alpin » 07.07.2014 07:08

Dzień dobry, proszę o polecenie jakiejś fajnej miejscowości w górnej Chorwacji, dlaczego akurat tam? Bo chodzi mi przede wszystkim o odległość, w czerwcu byłem w Tucepi i chętnie bym tam znów pojechał, ale
żona nie za bardzo chce znów tyle czasu spędzić w samochodzie, tym bardziej, że planujemy skoczyć tylko na tydzień, w połowie sierpnia.
Chodzi mi o miejscowość z ładną nie przeludnioną plażą oraz żeby było co robić, czyli gdzie chodzić:
Restauracje, sklepy, nie zależy mi na spokoju czy ciszy, lubimy jak coś się dzieje. :wink:
:papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.07.2014 07:32

Cześć.

Górna czyli Istria
:arrow: gdzie-jechac-regiony-i-miejscowosci-istria-t17957.html
:arrow: istria-plaze-t42840.html
W sierpniu wszędzie będzie tłok - Europa wypoczywa.
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 07.07.2014 12:34

Istria plus wyspy :) . Krk, Cres, Losinj.
8szymon8
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 8szymon8 » 07.07.2014 18:46

A tym okresie to niestety wszędzie będzie dużo ludzi :wink:
Rok temu byłem w miejscowości Stinjan k/Puli. Osobiście plaż nie polecam w tej mieścinie ale niedaleko jest Fazana która jest o wiele bardziej malownicza i plaże bardziej przyjazne :hut:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone