Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Nie byłem niestety, chociaż decyzja dojrzewała, ale...
No to zapraszam 2 kwietnia na urodzinowy koncert Gorana do CRR
Dziękuję za zaproszenie.
ASIULA HK napisał(a):Była grupka ludków dość .... dynamicznych
Czy cromaniacy, nie wiem....
Trudno mi powiedzieć, czy jakieś zakulisowe spotkanie było......trudno się było do Gorana po autograf dopchać
Wleciał w całą grupę ludzi, jak przecinak
Nie czekałam do końca...mój kierowca spieszył się do domu
Jacek 206 napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Była grupka ludków dość .... dynamicznych
Czy cromaniacy, nie wiem....
Trudno mi powiedzieć, czy jakieś zakulisowe spotkanie było......trudno się było do Gorana po autograf dopchać
Wleciał w całą grupę ludzi, jak przecinak
Nie czekałam do końca...mój kierowca spieszył się do domu
Asia , już autograf ma
Janusz Bajcer napisał(a):Dzięki Asiu
Ciekawe czy odbyły się koncerty w Jastrzębiu i Częstochowie
Pasjonat Chorwacji napisał(a):....
W Częstochowie też koncert odbył się....
Goran - showman, publika - żywiołowa ...
ASIULA HK napisał(a):No to już się ujawnili niektórzy
ASIULA HK napisał(a):slapol napisał(a):ASIULA HK napisał(a):No to już się ujawnili niektórzy
Byłaś wczoraj
Byłam
slapol napisał(a):ASIULA HK napisał(a):slapol napisał(a):ASIULA HK napisał(a):No to już się ujawnili niektórzy
Byłaś wczoraj
Byłam
A to szkoda, że nie spotkałaś fangrupy ...albo nie chciałaś się do nas "przyznać"
ASIULA HK napisał(a):slapol napisał(a):ASIULA HK napisał(a):slapol napisał(a):ASIULA HK napisał(a):No to już się ujawnili niektórzy
Byłaś wczoraj
Byłam
A to szkoda, że nie spotkałaś fangrupy ...albo nie chciałaś się do nas "przyznać"
No cóż, nie oflagowaliście się
Pewnie bym się przyłączyła ....
slapol napisał(a):No fakt...flag tym razem nie było...ale na koszulkach uczestników...sama Crolandia ...no i ta znamienita para, która podczas koncertu tańczyła w przejściu między rzędami... Pozdrav i do następnego
bblu napisał(a):Już po 2 godzinnym koncercie Gorana i jego zespołu w Rudzie Śląskiej. Widownia prawie pełna, żywiołowa.Były tez kwiaty.
Goran dawał z siebie wszystko, pomimo kaszlu i chorego gardła.
Jak zwykle świetny kontakt z publicznością. Z balkonu niestrudzenie powiewała chorwacka flaga.