Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 09.02.2013 23:02

Janusz Bajcer napisał(a):
justyna5 napisał(a):Mam taką cichą nadzieję ,że to właśnie tę płytę Goran zaprezentuje nam w Zabrzu,bez żadnych duetów z T.W. :D

Cromaniak66 napisał(a):No fajnie się tego słucha :lol: :D . Dzięki za info :D Zobaczymy co ( kto) będzie na koncercie :papa:

Już dzisiaj :oczko_usmiech: płyta w CRR :lol: :idea:

Płyta w CRR wysłuchana :D..... i tylko czekać na wykonanie koncertowe :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.02.2013 23:04

Ciekawe ile piosenek z tej płyty Goran zaśpiewa w Zabrzu :?:
onka37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) onka37 » 10.02.2013 09:46

Witam po dłuższej przerwie!
Chętnie się wybiorę na koncert, ale poczekam chyba do ostatniej chwili, by upewnić się że Goran będzie sam, bez towarzystwa , które niestety działa mi na nerwy
pozdrawiam!!1
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 10.02.2013 14:59

Właśnie w tej chwili w telewizji.......................... 8O 8O 8O

Trwam

pokazują nasz :D koncert Gorana z Zabrza :D
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 27.02.2013 20:36

to wspaniałego koncertu zostało 59 długich dni..
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 27.02.2013 22:42

fiolek napisał(a):Właśnie w tej chwili w telewizji.......................... 8O 8O 8O

Trwam

No rewelacja, moja ciocia mnie rozpoznała i telefoniczna pogawędka była! Ba, bardzobsie jej podobało, tylko do końca nie wiem kto :roll:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 28.02.2013 18:12

Jurek napisał(a):
fiolek napisał(a):Właśnie w tej chwili w telewizji.......................... 8O 8O 8O

Trwam

No rewelacja, moja ciocia mnie rozpoznała i telefoniczna pogawędka była! Ba, bardzobsie jej podobało, tylko do końca nie wiem kto :roll:

No jak to nie wiesz kto ? na pewno Ty :D
WydawnictwoESKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) WydawnictwoESKA » 18.03.2013 14:19

Witajcie drodzy Cromaniacy!

Chcielibyśmy przekazać Wam kilka wiadomości dotyczących koncertu Gorana Karana w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu, w dniu 27 kwietnia o godzinie 17:00 :D A zatem:

• Aby rozwiać wszelkie wątpliwości, możemy zapewnić Was, że podczas koncertu Gorana na 100 % nie zobaczycie na scenie ani Teresy Werner ani Jacka Silskiego ... :wink:

• Bilety na koncert są już w sprzedaży - w kasach DMiT w Zabrzu, on-line: http://www.dmit.com.pl/2013-04-27, telefonicznie pod numerem (32) 271 66 22 lub w odpowiednich punktach dystrybucyjnych http://www.dmit.com.pl/punkty

• Koncert "Goran Karan Perła Chorwacji" będzie promował najnowszą płytę Gorana Karana "Čovik tvoj", którą wydaniem i wyłączną dystrybucją w Polsce - nie chwaląc się oczywiście :roll: - zajęło się Wydawnictwo Muzyczne ESKA. Płyta już wkrótce dostępna na http://www.eskasklep.pl/

To tyle na tą chwilę. Jeśli macie jakieś pytania lub wątpliwości, zapraszamy do skontaktowania się z naszą firmą - postaramy się pomóc!

Z muzycznymi pozdrowieniami,
Zespół Wydawnictwa Muzycznego ESKA :papa:
http://www.eskamusic.pl
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 18.03.2013 19:16

WydawnictwoESKA napisał(a):Witajcie drodzy Cromaniacy!

Chcielibyśmy przekazać Wam kilka wiadomości dotyczących koncertu Gorana Karana w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu, w dniu 27 kwietnia o godzinie 17:00 :D A zatem:

• Aby rozwiać wszelkie wątpliwości, możemy zapewnić Was, że podczas koncertu Gorana na 100 % nie zobaczycie na scenie ani Teresy Werner ani Jacka Silskiego ... :wink:

HVALA Bogu :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.03.2013 20:34

No to teraz kwestia czy będzie jakieś pospolite ruszenie i zbiorówka :wink:
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 20.03.2013 10:40

Bez względu na pozostałych wykonawców ja już bilety dawno kupiłam :D Mam nadzieję, że koncert będzie równie udany i równie przebojowy jak rok temu, a po cichu liczę na to że Goran pokaże się w koszulce cro.pl :mrgreen: A do pospolitego ruszenia, zbiorówek, zgrupowań itd. chętnie przystąpię :)
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 20.03.2013 13:28

Rysio napisał(a):No to teraz kwestia czy będzie jakieś pospolite ruszenie i zbiorówka :wink:

W sobote na spotkaniu zapadnie decyzja co do zbiorówki i pospolitego ruszenia :mrgreen:
lot
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lot » 20.03.2013 22:30

OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESKA Z WŁASNYCH ARTYSTÓW DRWI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oczko_usmiech: HI!!!!!!!!!!!!! HI!!!!!!!!!!!!!!!! HI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 21.03.2013 00:17

lot napisał(a):OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESKA Z WŁASNYCH ARTYSTÓW DRWI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oczko_usmiech: HI!!!!!!!!!!!!! HI!!!!!!!!!!!!!!!! HI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

Może nie tyle z artystów co z własnego ich niefortunnego zestawienia. Wiesz głupio pokazywać mecz LKS Przypitniki Dolne vs Real Madryt 8)
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 23.03.2013 12:52

Przed bądź po koncercie zapraszam do mnie na kawę.
"Zarządzam" takim małym lokalikiem w Zabrzu, www.slaskierancho.pl, jak ktoś ma ochotę to zapraszam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka