Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 31.05.2012 20:25

ZAJEC napisał(a):Drodzy Cromaniacy jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to Goran otrzyma koszulkę 11.06. w Zabrzu.Koszulke przekaże mu bblu(Bozena). :D

Dzisiaj koszulkę odebrałam od tajemniczego-niezawodnego, koszulka czeka na 11.06. pilnie strzeżona. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 31.05.2012 20:34

Z jakiej okazji Goran będzie w Zabrzu :?:

Czyżby specjalnie po koszulkę :wink:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 31.05.2012 20:49

Janusz Bajcer napisał(a):Z jakiej okazji Goran będzie w Zabrzu :?:

Na pewno nie może zapomnieć o atmosferze koncertu w Zabrzu i może przyjeżdża negocjować kolejny koncert :?: :?:
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 01.06.2012 06:45

Wczoraj romawiałem telefonicznie z bardzo uprzejmą panią z wydawnictwa ESKA w Zabrzu na temat plyty z koncertu i dowiedziałem sie,że płyta najprawdopodobniej trafi do produkcji po 11 czerwca a to dlatego,ze Goran Karan w trakcie powrotu z Łotwy zatrzyma się w Zabrzu celem obejrzenia przygotowanego materiału.W związku z tym,że Goran będzie w Zabrzu 11.06.zaistniala możliwość przekazania koszulki i Bozena podjęła sie tego za co nalężą się jej podziękowania a przy okazji dziekuję jej jeszcze raz bo to przecież to Bożena poiformowala nas o koncercie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.06.2012 08:10

No i wszystko jasne :lol:
Bożence jak najbardziej należy się przekazanie koszulki Goranowi :lol: :idea:
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 05.06.2012 21:05

Informacja dla wszystkich fanów :D Na fejsie pojawiła się nowa piosenka Gorana "Covik tvoj " jako Premijera za Splitski Festival 2012 :D Na razie do posłuchania tylko dla zalogowanych pod tym linkiem http://soundcloud.com/gorankaran ale z czasem będzie pewnie już bardziej dostępna :)
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 06.06.2012 17:39

O dzisiaj do posłuchania na youtube:
Goran Karan - Covik tvoj

:hearts:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.06.2012 18:49

J@dranka napisał(a):O dzisiaj do posłuchania na youtube:
Goran Karan - Covik tvoj

:hearts:

Dzisiaj premiera w CRR :lol:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 06.06.2012 19:29

J@dranka napisał(a):Informacja dla wszystkich fanów :D Na fejsie pojawiła się nowa piosenka Gorana "Covik tvoj " jako Premijera za Splitski Festival 2012 :D Na razie do posłuchania tylko dla zalogowanych pod tym linkiem http://soundcloud.com/gorankaran ale z czasem będzie pewnie już bardziej dostępna :)

Dzięki za wszystkie nowinki :D
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 11.06.2012 07:46

Janusz Bajcer napisał(a):Z jakiej okazji Goran będzie w Zabrzu :?:

Pewnie pojawił się wczoraj w Poznaniu na meczu, :D
a dzisiaj odbierze koszulkę.
Bożenko, czekamy na zdjęcie Gorana w koszulce. :D
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 11.06.2012 10:48

Niestety, osobiscie nie mam możliwości przekazania koszulki Goranowi.
Byłam tez w kontakcie mailowym z Impresario, ale do dzisiaj do godz. 9,00 nie miałam wiadomości, jaki jest plan pobytu Gorana, chociaż istniała szansa, że Goran odbierze osobiście koszulkę.
Koszulkę wraz z kartką z pozdrowieniami od Cromaniaków przekazałam Włascicielom Firmy ESKA, którzy "opiekują się" Goranem podczas jego pobytu na Śląsku, żeby koszulkę napewno otrzymał. Goran obecnie odpoczywa w Katowicach, a następnie będzie udzielał wywiadu w Radiu Piekary i w TVS, a nastepnie będzie odpoczywał w Beskidach przed kolejnym koncertem w Monachium.
Z informacji, które posiadam od ESKI - w Zabrzu Gorana wogóle nie będzie.
Miła Pani Helena- właścicielka ESKI obiecała, że koszulka napewno trafi do rąk Gorana. Jak tylko będę coś więcej wiedziała dam znać.
krzysztof1966
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysztof1966 » 11.06.2012 21:50

miałem to szczęście spotkać Gorana przed siedziba Radia Piekary dzisiaj i zrobic kilka fotek,a najcenniejszy jest podpis Gorana na mięśniu piwnym,a następny mam obiecany na plecach ,ale już w Splicie
Obrazek
Obrazek
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 12.06.2012 10:10

Państwo z ESKI wczoraj koszulkę Tajemniczego w imieniu Cromaniaków Goranowi przekazali. Goran się b.ucieszył, podziekował i nawet przymierzył. Mam wyrzuty, że mogłam również być w Piekarach, czekać i osobiście przekazać koszulkę w imieniu Cromaniaków, ale nikt nie mógł mi określić czasu, kiedy Goran znajdzie wolną chwilę dla fanów, bo plan ma b. napięty. Tą wolną chwilą było wyjście ze studia Radio Piekary dopiero ok. godz. 19. Gdybym wiedziała, o której godzinie będzie możliwość spotkania z Goranem, napewno bym tam była i zwołała innych chętnych. Pani z ESKI obiecała mi, że również umieści info o podziękowaniach Gorana dla Cromaniaków.
Co do płyty Goran naniósł niewielkie poprawki do nagranego filmu na koncercie i płyta DVD ruszy do produkcji.
krzysztof1966
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysztof1966 » 12.06.2012 19:42

Chciałbym przekazać wszystkim zainteresowanym ,że płyta DVD z nagraniem koncertu Gorana w Zabrzu jest dostępna na allegro
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 13.06.2012 07:48

bblu napisał(a):...wyjście ze studia Radio Piekary dopiero ok. godz. 19. ... Co do płyty Goran naniósł niewielkie poprawki do nagranego filmu na koncercie i płyta DVD ruszy do produkcji.

krzysztof1966 napisał(a):Chciałbym przekazać wszystkim zainteresowanym ,że płyta DVD z nagraniem koncertu Gorana w Zabrzu jest dostępna na allegro

Super prędkość przy wydaniu płyty. Około 19 naniósł poprawki a po 20 już na allegro. :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka