Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.04.2012 10:25

woka napisał(a):Janusz ..... patrząc na skład koncertu, czy aby nie sądzisz, że Gorana troszku zdyskwalifikowano.

Nie sądzę - Goran był gwiazdą koncertu, zaśpiewał najwięcej piosnek, wystąpił z całym zespołem, skoro przystał na koncert, widocznie skład osób towarzyszących mu nie przeszkadzał.

PS Woka, znasz repertuar Gorana :?:
onka37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) onka37 » 17.04.2012 10:34

woka napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Oj woka, woka :wink: wystarczyło przeczytać tytuł tematu i wszystko jasne :lol:
Chyba że Zabrze pomyliło Ci się z Zagrzebiem :wink:

po Waszym "zrywie" oczekiwałem czegoś bardziej extra w koncercie.

extra był Goran to wystarczy, jeżeli Cię nie było to skąd wiesz czy było ekstra czy nie?
Też mam wysypkę na pozostałych wykonawców... ale siny palec po brawach Goranowi mówi sam za siebie..... :roll:
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 17.04.2012 10:37

Janusz Bajcer napisał(a):W zapowiedziach koncertu było podane kto wystąpi :wink:

W zapowiedziach koncertu DMiT było też napisane cyt. "Ponadto w imprezie udział weźmie Teresa Werner z repertuarem chorwackim".
Może mnie coś ominęło ale ja żadnej piosenki chorwackiej w wykonaniu p. Teresy nie słyszałam 8O
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.04.2012 10:54

J@dranka napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):W zapowiedziach koncertu było podane kto wystąpi :wink:

W zapowiedziach koncertu DMiT było też napisane cyt. "Ponadto w imprezie udział weźmie Teresa Werner z repertuarem chorwackim".
Może mnie coś ominęło ale ja żadnej piosenki chorwackiej w wykonaniu p. Teresy nie słyszałam 8O

W pierwszej części koncertu, jeśli mnie słuch nie myli P. Terasa śpiewała cover piosenki Jeleny Rozgi Rodit cu ti 'cer i sina

Więcej nie słyszałem , bo z Goranem gadałem :lol: :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.04.2012 13:09

Janusz Bajcer napisał(a):
woka napisał(a):Janusz ..... patrząc na skład koncertu, czy aby nie sądzisz, że Gorana troszku zdyskwalifikowano.

Nie sądzę - Goran był gwiazdą koncertu, zaśpiewał najwięcej piosnek, wystąpił z całym zespołem, skoro przystał na koncert, widocznie skład osób towarzyszących mu nie przeszkadzał.
PS Woka, znasz repertuar Gorana :?:

Janusz ...... to nie mój ogródek.

Już zmykam z tego tematu ..... za "cienki" jestem w tej materii. :wink:
Janusz Bajcer napisał(a):....... widocznie skład osób towarzyszących mu nie przeszkadzał.

Poprawnie myślisz. :wink:
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 17.04.2012 13:33

Do wszystkich zainteresowanych! :)
Wydawnictwo Muzyczne Eska podało linka ze zdjęciami z koncertu. Może ktoś się na nich wypatrzy :D

http://www.forumsilesia.pl/album_cat.php?cat_id=2
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 17.04.2012 14:01

na zdjęciu nr 20 Bożenka i Rysiu ( poznałam po opaskach) :lol: a na zdjęciu nr 1 trochę nas :wink: ( poznałam głównie po fladze) 8O
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 17.04.2012 14:27

aquavita napisał(a)::D Witajcie Cromaniacy
Praca mojej córki ,+ moje starania (machałem cały koncert)udało się autograf Gorana na portrecie jest :D
Obrazek

Jeżeli dobrze widzę:wink: , to machałeś też w szatni :D
(zdjęcie nr 58 )

A na 23 wypatrzyłam Lenę, Jurka, chyba Pirata i kogoś z flagą
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 17.04.2012 14:34

a to ja napisał(a):
A na 23 ..kogoś z flagą

to Jolek :D

i na tym samym zdjęciu -23 - w pierwszym rzędzie dwie białe koszulki to wspomnieni we wcześniejszym
poście Bożenka i Rysiu czyli bblu :lol:
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 17.04.2012 15:17

fiolek napisał(a):
a to ja napisał(a):
A na 23 ..kogoś z flagą

i na tym samym zdjęciu -23 - w pierwszym rzędzie dwie białe koszulki to wspomnieni we wcześniejszym

Lenka kładzie rękę na moim ramieniu, dalej w tym samym rzędzie Kominek wypatruje kogoś z tyłu, następnie łysinka Ola :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.04.2012 15:50

fiolek napisał(a):
a to ja napisał(a):
A na 23 ..kogoś z flagą

Po prawej stronie tego zdjęcia, pod ostatnim "kwiatkiem" na scenie to chyba moja siwiejąca i łysiejąca głowa oraz niebieska koszulka :wink: :lol:
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 17.04.2012 16:04

fiolek napisał(a):...na zdjęciu nr 1 trochę nas :wink: ( poznałam głównie po fladze) 8O

i cały rząd cromaniaków zaczynając od syna Bracika w koszulce cro.pl, Bracik, Plavac, Zosia, Pirat, Olek, Kominek, i na końcu ja. Zosia i Zajec niestety poza kadrem.
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 17.04.2012 17:25

na 20 oprócz bblu widać też kominesku, a na 26 tyły "cromaniackiego" rzędu nr 4 :wink:

dopiero w domu na trochę lepszym sprzęcie więcej widzę :lool: :roll:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 17.04.2012 17:33

dasuch napisał(a):
fiolek napisał(a):...na zdjęciu nr 1 trochę nas :wink: ( poznałam głównie po fladze) 8O

i cały rząd cromaniaków zaczynając od syna Bracika w koszulce cro.pl, Bracik, Plavac, Zosia, Pirat, Olek, Kominek, i na końcu ja. Zosia i Zajec niestety poza kadrem.

To było naprawdę :?: 8O To mi się nie śniło :?: 8O

:D
jason
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jason » 17.04.2012 20:59

Zamawiamy z żonką również płytke DVD z koncertu Gorana, niezapomnianego i niesamowitego, zresztą aplauz publiczności po każdej piosence mówi sam za siebie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka