darek1 napisał(a):Jurek napisał(a):darek1 napisał(a):Jestem pod wrażeniem. Fiolek przybrana jest we flagę Chorwacji. Janusz B przeszedł na TY z Goranem. No, no, no. Wszyscy trzeżwi o dziwo. Żadnych zadym i burd. Kultura, nareszcie jest czym się pochwalić.
Te chłopie my swoja klasę mamy. Na koncercie trzeźwi, a jak! Ale po koncercie to już się działo!! Nad ranem to nawet tańczyłem z Terezą!!!!
Wierzę, że tańczyłeś. Kojarzę cię ze zjazdów, że jesteś bardzo towarzyski prawie taki sam jak ja
ZAJEC napisał(a):Moi drodzy w związku z tym iż ma się ukazać płyta z wczorajszego koncertu to może byśmy zrobili jakąś listę zamówieniową i zlożyli ją w ESCE lub w Radiu Piekary ażeby zapewnić sobie jej zakup bo może się zdarzyć tak jak wczoraj ,ze część chętnych nie zakupiła albumu "Romanca pod zvizdama"bo zabrakło.Co o tym sądzicie?
krakuscity napisał(a):ZAJEC napisał(a):Moi drodzy w związku z tym iż ma się ukazać płyta z wczorajszego koncertu to może byśmy zrobili jakąś listę zamówieniową i zlożyli ją w ESCE lub w Radiu Piekary ażeby zapewnić sobie jej zakup bo może się zdarzyć tak jak wczoraj ,ze część chętnych nie zakupiła albumu "Romanca pod zvizdama"bo zabrakło.Co o tym sądzicie?
MY się też zapisujemy na jedną płytkę ( z naszego nagrania chyba nic nie będzie)
szary779 napisał(a):Oficjalna stronka www Gorana Karana
plavac napisał(a):szary779 napisał(a):Oficjalna stronka www Gorana Karana
Wyobraźcie sobie - Goran paraduje na splitskej obali w naszej koszulce ...
Zazdrość kolegów po fachu jest tak wielka,że walą do Polski drzwiami i oknami
ZAJEC napisał(a):krakuscity napisał(a):ZAJEC napisał(a):Moi drodzy w związku z tym iż ma się ukazać płyta z wczorajszego koncertu to może byśmy zrobili jakąś listę zamówieniową i zlożyli ją w ESCE lub w Radiu Piekary ażeby zapewnić sobie jej zakup bo może się zdarzyć tak jak wczoraj ,ze część chętnych nie zakupiła albumu "Romanca pod zvizdama"bo zabrakło.Co o tym sądzicie?
MY się też zapisujemy na jedną płytkę ( z naszego nagrania chyba nic nie będzie)
światło?
zarys napisał(a):My też zapisujemy się na płytkę z koncertu 1 szt., mimo, że mam trochę nagranego koncertu (do zmontowania).
Janusz - mogę Cię trochę poratować moim nagraniem.
Snowboarder77 napisał(a):. Ale za to wstawienie w ramy koncertu Pana Silskiego ( cygańskie disco polo z Bytomia) - ŻENUJĄCE