Rysio napisał(a):Juras, mam coś dla Ciebie
A dla reszty?
Wrzuć coś z koncertu. Tylko nie tej blond, zostaw je dla siebie
Cromaniak66 napisał(a):Jak Wam się słuchało chorwatskich przeróbek p. Silskiego?
oraz tę drugą , polskiego tytułu nie znam , chorwacki M. Grdović " U ranu Zoru" ( pismu o moru pivam ti ja , jer duśa boli kada se voli svatko to zna... ) tekst mi uciekał w stronę chorwatskiego.
Janusz Bajcer napisał(a):Cromaniak66 napisał(a):Jak Wam się słuchało chorwatskich przeróbek p. Silskiego?
oraz tę drugą , polskiego tytułu nie znam , chorwacki M. Grdović " U ranu Zoru" ( pismu o moru pivam ti ja , jer duśa boli kada se voli svatko to zna... ) tekst mi uciekał w stronę chorwatskiego.
List z morza>>>
Janusz Bajcer napisał(a):Cromaniak66 napisał(a):Jak Wam się słuchało chorwatskich przeróbek p. Silskiego?
List z morza>>>
Aga01 napisał(a):Witam
Byłam wczoraj na koncercie w Zabrzu - było super. Czy może ktoś z Was wie gdzie można kupić płyty Gorana ? Wczoraj trochę się spóźniłam z decyzją.
Pozdrawiam
Cromaniak66 napisał(a):Aga01 napisał(a):Witam
Byłam wczoraj na koncercie w Zabrzu - było super. Czy może ktoś z Was wie gdzie można kupić płyty Gorana ? Wczoraj trochę się spóźniłam z decyzją.
Pozdrawiam
Być może w wydawnictwie Eska z Zabrza , które organizowało koncert
aquavita napisał(a): Nie narzekajmy na "swoich" myślę że Pan Jacek przyczynił się też do zaproszenia Gorana i dzięki mu za to.