Jacek 206 napisał(a):...Barcik mam zdjęcie daj maila.
Mam nadzieję, że to o mnie chodzi
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jesli można, to proszę bez kompresji.
onka37 napisał(a): . Mam zdjęcia grupowe- mogę je wkleić na forum?
Jurek napisał(a):Goran rewelacja dał energii na następne tygodnie.
hvala !!!
ZAJEC napisał(a):Witam i pozdrawiam wszystkich cromaniaków obecnych na koncercie szkoda,że nie wszyscy się ujawnili ....
ZAJEC napisał(a):Witam i pozdrawiam wszystkich cromaniaków obecnych na koncercie szkoda,że nie wszyscy się ujawnili i dlatego nie wzieli udziału w spotkaniu z Goranem zorganizowanym dla nas w przerwie koncertu,ale może innym razem spotkamy sie jeszcze.Dla pełnej jasnośći drogi kolego Cromaniaku66 nie jesteśmy i nie byliśmy nigdy żadnym klubem jesteśmy CROMANIAKAMI i czy chcesz czy nie jako zalogowany na forum zostałes przyjęty do tej zakręconej rodzinki.O koncercie napisano już dużo i pewnie jeszcze pojawią sie kolejne wpisy ,czy sie podobało czy nie to juz rzecz gustu każdego z osobna a z gustami podobno się nie dyskutuje.Pozostaje tylko czekać na wydanie obiecanego przez organizatorów albumu z koncertu.
Jeszcze raz pozdrv svima
fiolek napisał(a):Cromaniak66 napisał(a):Witam wszystkich,
ja też tam byłem , miód i wino piłem.
......ale mieliśmy z żoną chorwacki szalik ( może ktoś zauważył ?
siedzieliście niedaleko nas
witaj w "klubie"
Cromaniak66 napisał(a):fiolek napisał(a):Cromaniak66 napisał(a):Witam wszystkich,
ja też tam byłem , miód i wino piłem.
......ale mieliśmy z żoną chorwacki szalik ( może ktoś zauważył ?
siedzieliście niedaleko nas
witaj w "klubie"
Siedzieliście chyba ( a raczej na pewno ) z naszej prawej strony z dużą chorwacką flagą ?
Pozdrawiam serdecznie