Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.04.2012 19:12

J@dranka napisał(a):W ramach zainteresowania zbliżającym się koncertem włączyłam wczoraj Radio Piekary i .... pierwsze co usłyszałam to piosenkę "Koga ljubis sad" w wykonaniu Doris Dragovic i Gorana Karana :D Pierwsze odczucie dziwne. Chorwacka piosenka w polskim radiu. Wow!

Dla niektórych dziwne nie jest :wink: wystarczy włączyć CRR codziennie wieczorem :lol:
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 03.04.2012 21:02

Janusz Bajcer napisał(a):
J@dranka napisał(a):W ramach zainteresowania zbliżającym się koncertem włączyłam wczoraj Radio Piekary i .... pierwsze co usłyszałam to piosenkę "Koga ljubis sad" w wykonaniu Doris Dragovic i Gorana Karana :D Pierwsze odczucie dziwne. Chorwacka piosenka w polskim radiu. Wow!

Dla niektórych dziwne nie jest :wink: wystarczy włączyć CRR codziennie wieczorem :lol:

Oj tam, Janusz :) Dziwne było usłyszeć w samochodzie gdzieś na trasie Bielsko-Żywiec popołudniową porą i to jeszcze z pracy... CRR to co innego :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.04.2012 21:23

J@dranka napisał(a):Oj tam, Janusz :) Dziwne było usłyszeć w samochodzie gdzieś na trasie Bielsko-Żywiec popołudniową porą i to jeszcze z pracy... CRR to co innego :wink:

No to o tej porze faktycznie dziwne :idea: :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.04.2012 23:00

cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 08.04.2012 08:52

jeszcze tydzień :)
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 09.04.2012 08:20

Najnowszy wywiad z Goranem pod tym adresem:
http://magazinmoderna.ba/index.php/comp ... n-intervju

Można się z niego m.in. dowiedzieć, że Goran ma jeszcze 3 oferty koncertów w Polsce i że pewnie będzie u nas częstym gościem :D

To dobre pocieszenie dla tych, którzy w najbliższą niedzielę nie mogą się wybrać do Zabrza.
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 11.04.2012 20:13

Jeszcze cztery dni!!!
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 11.04.2012 21:42

... i wszystko jasne
:oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 12.04.2012 21:44 przez a to ja, łącznie edytowano 1 raz
WydawnictwoESKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) WydawnictwoESKA » 12.04.2012 09:53

Do koncertu zostały już tylko 3 dni :lol:

Goran Karan wraz z zespołem wystąpi w pierwszej części w 40 minutowym bloku muzycznym, gdzie zaśpiewa takie utwory jak Lipa si Lipa, Dite jubavi, Granada.

W drugiej części usłyszymy inne przeboje znane z radia i telewizji: Splitska serenada, Di si Rasla, Andele.

Możemy również potwierdzić, że cały koncert będzie rejestrowany przez telewizję a w późniejszym czasie zostanie wydany na płycie DVD, być może zobaczymy go również w regionalnych mediach - dlatego prosimy się ładnie ubrać :wink:

Pozdrawiamy wszystkich fanów sympatyków Gorana!
Organizatorzy
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 12.04.2012 10:01

WydawnictwoESKA napisał(a):Do koncertu zostały już tylko 3 dni :lol:

Goran Karan wraz z zespołem wystąpi w pierwszej części w 40 minutowym bloku muzycznym, gdzie zaśpiewa takie utwory jak Lipa si Lipa, Dite jubavi, Granada.

W drugiej części usłyszymy inne przeboje znane z radia i telewizji: Splitska serenada, Di si Rasla, Andele.

Możemy również potwierdzić, że cały koncert będzie rejestrowany przez telewizję a w późniejszym czasie zostanie wydany na płycie DVD, być może zobaczymy go również w regionalnych mediach - dlatego prosimy się ładnie ubrać :wink:

Pozdrawiamy wszystkich fanów sympatyków Gorana!
Organizatorzy

Jakby co dajcie znać kiedy i o której będzie można zobaczyć w tv :wink:
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 12.04.2012 10:08

Wszystkim przyjeżdżającym samochodami odradzam parkowanie przy samym DMiT.B.mało miejsca i trzeba być ładnych parę godzin wcześniej.Pobliskie osiedle Sobieskiego też raczej zapchane.Polecam parking przy ZUS na ul.Szczęść Boże lub ul. Dubiela, ul.Góry św.Anny. Osiedle Barbary też raczej zapchane.
Pozdrav. Do zobaczenia w niedzielę :D

P.S. Na ul. Dubiela jest kościół i msza o godz.15 więc trochę miejsc będzie zajętych przez wiernych do 16
Ostatnio edytowano 12.04.2012 10:15 przez szary779, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.04.2012 10:11

WydawnictwoESKA napisał(a):

Wypatrujcie nas w takich strojach :lol:

Obrazek
onka37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) onka37 » 12.04.2012 11:04

Janusz Bajcer napisał(a):
WydawnictwoESKA napisał(a):

Wypatrujcie nas w takich strojach :lol:

Obrazek

potrzebuję taką koszulkę- jak mogę kupić?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.04.2012 11:16

Produkcja już niestety zakończona zakończona.
Koszulki produkował kolega o nicku tajemniczy.
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 12.04.2012 20:03

Janusz Bajcer napisał(a):Produkcja już niestety zakończona zakończona.
Koszulki produkował kolega o nicku tajemniczy.

Fakt! Tajemniczo to zaczął i zakończył!!!
Ostatnio edytowano 12.04.2012 21:20 przez Jurek, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka