Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2012 22:32

plavac napisał(a):
melaska1 napisał(a):Ja tez lomzyniaka ale na koncert przylatuje z irlandii ...doczekac sie nie moge!!!!

Szacunek :!: :)

Ja , co prawda, krakus, ale trochę serca i w Łomży zostawiłem 8)

Chyba trzeba będzie melasce1 przywieść do Zabrza coś z Łomzy :wink: :lol:
melaska1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) melaska1 » 29.03.2012 09:06

Janusz Bajcer napisał(a):
plavac napisał(a):
melaska1 napisał(a):Ja tez lomzyniaka ale na koncert przylatuje z irlandii ...doczekac sie nie moge!!!!

Szacunek :!: :)

Ja , co prawda, krakus, ale trochę serca i w Łomży zostawiłem 8)

Chyba trzeba będzie melasce1 przywieść do Zabrza coś z Łomzy :wink: :lol:
[quote]

Przywiozlabym z mila checia..i sama tez bym sie napila ale obawiam sie ze nie bede w lomzy :( ....moj postoj to Krakow :) no i nocka w Zabrzu (mam nadzieje ze sa tam jakies fajne miejsca zeby sie pobawic 8) )
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.03.2012 14:49

melaska1 napisał(a):Przywiozlabym z mila checia..i sama tez bym sie napila ale obawiam sie ze nie bede w lomzy

To coś z Łomży :wink: nie tylko w Łomży można kupić :wink: :lol:
WydawnictwoESKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) WydawnictwoESKA » 29.03.2012 20:51

Witajcie miło!

Wiadomość z ostatniej chwili: koncert Gorana Karana, który odbędzie się 15 kwietnia 2012 roku w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu prawdopodobnie zostanie utrwalony na nośniku DVD - na miejscu będzie pracować ekipa realizatorska z TV, która z udziałem kilku kamer oraz kranu pozwoli nam utrwalić te niezwykłe wydarzenie muzyczne 8)

Naturalnie wiadomość jeszcze potwierdzimy!

Tymczasem pozdrawiamy wszystkich fanów Gorana Karana :D

PS: zostało już tylko 17 dni ...
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 29.03.2012 20:55

Czy spotkanie z Goranem odbędzie się zaraz po koncercie :?: Nie wiem czy wszyscy zdążą się zebrać np. z balkonu a chciałbym autograf zdobyć.
melaska1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) melaska1 » 30.03.2012 08:59

melaska1 napisał(a):Przywiozlabym z mila checia..i sama tez bym sie napila ale obawiam sie ze nie bede w lomzy

A moze byc z irlandii:) np.GUINESS

:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.03.2012 09:21

melaska1 napisał(a):

OK - zrobimy handel wymienny, ja Tobie przywiozę "Łomżę" , Ty mnie "Guinessa" :lol:
WydawnictwoESKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) WydawnictwoESKA » 30.03.2012 10:47

szary779 napisał(a):Czy spotkanie z Goranem odbędzie się zaraz po koncercie :?: Nie wiem czy wszyscy zdążą się zebrać np. z balkonu a chciałbym autograf zdobyć.

Spotkanie z fanami powinno odbyć się zaraz po koncercie, prawdopodobnie w holu Domu Muzyki i Tańca. Na szczęście przejście z górnych części widowni do holu trwa naprawdę chwilę, dlatego z pewnością każdy zdąży się przywitać z Goranem i otrzymać autograf :)

O szczegółach koncertu i samego spotkania będziemy Was informować :roll: Pozdrawiamy muzycznie!
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 30.03.2012 10:48

WydawnictwoESKA napisał(a):Witajcie miło!

Wiadomość z ostatniej chwili: koncert Gorana Karana, który odbędzie się 15 kwietnia 2012 roku w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu prawdopodobnie zostanie utrwalony na nośniku DVD - na miejscu będzie pracować ekipa realizatorska z TV, która z udziałem kilku kamer oraz kranu pozwoli nam utrwalić te niezwykłe wydarzenie muzyczne 8)

Naturalnie wiadomość jeszcze potwierdzimy!

Tymczasem pozdrawiamy wszystkich fanów Gorana Karana :D

PS: zostało już tylko 17 dni ...

Byłoby super gdyby można było kupić taką płytę.............nie wszyscy będą mogli tam być...choć mają blisko :(
melaska1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) melaska1 » 30.03.2012 11:24

melaska1 napisał(a):

OK - zrobimy handel wymienny, ja Tobie przywiozę "Łomżę" , Ty mnie "Guinessa" :lol:

Zalatwione :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.03.2012 12:18

Witam muzycznie, czy na koncercie Jacek Silski zaśpiewa piosenkę

Cicha noc

którą w oryginale śpiewa Oliver Dragojević :lol:

Tiha noć

Czy może to jakiś początek współpracy z Oliverem, która zaowocuje koncertem w Polsce :?:
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 01.04.2012 13:21

melaska1 napisał(a):
melaska1 napisał(a):

Zalatwione :wink:

A może by tak " travarica ili domaće vino " ? :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.04.2012 16:41

A czy samemu będzie można nagrać koncert ( część) kamerą i ewentualnie wrzucić go na You Tub'a dając link Cromaniakom?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.04.2012 18:18

Cromaniak66 napisał(a):A może by tak " travarica ili domaće vino " ? :)

Będziesz na koncercie :?:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 01.04.2012 20:38

Dziś w południe, pukanko do drzwi. Wpada sąsiad! Wiecie, wiecie! Mówi. W Zabrzu jest koncert
Gorana Karana!
My na to, wiemy! Jedziemy? Pyta sąsiad. Ja na Lene, ona na mnie, co prima aprilis! Pytam.
Nie! Sąsiad odpowiada, myślałem, że was namówię na koncert. Opowiedzieliśmy im całą historię o koncercie, o tym że my już mamy bilety i jedziemy. Jedziemy z wami! Odpowiadają sąsiedzi,
Sprawdzaliśmy bilety jeszcze są!
Kupili bilety i na koncercie będzie nas czwórka z Gniezna!!!
Sąsiedzi też zakochani w Chorwacji i w cromuzie, tylko słuchają trochę innych kawałków niż my.
Dlatego nawet im o koncercie Gorana w Zabrzy nie mówiłem.
Pozdravki i do zobaczyska!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka