Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 27.03.2012 18:51

Anula napisał(a):Miło będzie Was wszystkich zobaczyć !! pozdrawiam Ania

może i mnie uda się rozpoznać kilku Cromaniaków :) zdjęcia niektórych osób mam zakodowane gdzieś w głowie tak więc nieśmiało zrobię rozeznanie kto jest kim... (to mój pierwszy raz "na żywo" w tym gronie) :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2012 19:03

J@dranka napisał(a):może i mnie uda się rozpoznać kilku Cromaniaków :) zdjęcia niektórych osób mam zakodowane gdzieś w głowie tak więc nieśmiało zrobię rozeznanie kto jest kim... (to mój pierwszy raz "na żywo" w tym gronie) :lol:

Prawdopodobnie będziemy w strojach organizacyjnych :wink:
Myślę, że udasz się nami na obiecane spotkanie z Goranem po koncercie :lol:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 27.03.2012 19:19

O jakich strojach organizacyjnych, Januszu, piszesz ?
Chętnie bym wszedł w posiadanie takiego stroju :)

Cieszę się na spotkanie, nawet disco polo wywołało tylko małą ciarkę na plecach :wink:

A wiecie, że będę miał daleko na koncert ? Przyjadę na niego prosto z ... Łomży :!: Ma ktoś więcej do przejechania ?

pozdrawiam 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2012 19:51

plavac napisał(a):O jakich strojach organizacyjnych, Januszu, piszesz ?

Na spotkaniu w Tarnowskich Górach coś było wspominane o specjalnej koszulce, a jak nie będzie to założymy z napisem cro.pl :lol:

PS Po spotkaniu z Andy miałeś czegoś słuchać :wink: ale nic z tego nie wyszło :cry:
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 27.03.2012 19:55

Jak nas to ucieszyło. Goran pjevaju uživo !! :D
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 27.03.2012 20:25

Janusz Bajcer napisał(a):
J@dranka napisał(a):może i mnie uda się rozpoznać kilku Cromaniaków :) zdjęcia niektórych osób mam zakodowane gdzieś w głowie tak więc nieśmiało zrobię rozeznanie kto jest kim... (to mój pierwszy raz "na żywo" w tym gronie) :lol:

Prawdopodobnie będziemy w strojach organizacyjnych :wink:
Myślę, że udasz się nami na obiecane spotkanie z Goranem po koncercie :lol:

Oczywiście, nie może mnie tam zabraknąć :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.03.2012 21:33

WydawnictwoESKA napisał(a):PS: koncert jest gratką, ponieważ sam Goran co roku nie wizytuje naszego kraju w celach koncertowych 8)

Dlatego jedziemy hurtem na koncert :lol:

Proponuje nawiązać współpracę z innymi piosenkarzami z Chorwacji, jak zaprosicie np. Olivera Dragojevica, Mirosłava Skoro, Marko Perkovica Thompsona albo Panie ... np. Jelenę Rozga, Lidiję Bačić, Doris Dragović - chętnie do Zabrza na koncerty przyjadę. :lol:

8O .... co Wy w tym widzicie :?:
Ja mogę jechać ale za dobra zapłatą. Za byle grosz nie będę się trudził i wrzasku słuchał.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2012 21:39

woka napisał(a): 8O .... co Wy w tym widzicie :?:
Ja mogę jechać ale za dobra zapłatą. Za byle grosz nie będę się trudził i wrzasku słuchał.

Widocznie nie posłuchałeś piosenek Gorana, bo jeśli to jest wrzask ... to słoń Ci na uszy nadepnął :wink:
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 27.03.2012 21:41

Są gusta i guściki- o tym się nie dyskutuje tylko przyjmuje do wiadomości.
Jeśli nie lubisz takiej muzy po co się odzywasz :?: Nabijasz licznik :?: :twisted:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.03.2012 07:31

woka napisał(a): 8O .... co Wy w tym widzicie :?:

Widocznie nie posłuchałeś piosenek Gorana, bo jeśli to jest wrzask ... to słoń Ci na uszy nadepnął :wink:

Fakt, źle się wyraziłem. Miałem na myśli jak śpiewa widownia przy niektórych piosenkach. Ponadto, z reguły zawsze, są inni zaproszeni artyści. Repertuar może być "krzykliwy" a to słucham tylko za opłatą. To moje zdanie.
Wam, wyjeżdżającym, życzę pozytywnych wrażeń.
melaska1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) melaska1 » 28.03.2012 10:34

plavac napisał(a):O jakich strojach organizacyjnych, Januszu, piszesz ?

Cieszę się na spotkanie, nawet disco polo wywołało tylko małą ciarkę na plecach :wink:

A wiecie, że będę miał daleko na koncert ? Przyjadę na niego prosto z ... Łomży :!: Ma ktoś więcej do przejechania ?

pozdrawiam 8)

Ja tez lomzyniaka ale na koncert przylatuje z irlandii ...doczekac sie nie moge!!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2012 11:00

melaska1 napisał(a):Ja tez lomzyniaka ale na koncert przylatuje z irlandii ...doczekac sie nie moge!!!!

Witamy na forum :lol:
Skąd miałaś info w Irlandii, że Goran z Chorwacji śpiewa w Polsce :?:
melaska1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) melaska1 » 28.03.2012 12:57

melaska1 napisał(a):Ja tez lomzyniaka ale na koncert przylatuje z irlandii ...doczekac sie nie moge!!!!

Witamy na forum :lol:
Skąd miałaś info w Irlandii, że Goran z Chorwacji śpiewa w Polsce :?:

Dziekuje i witam wszystkich:)
Jak sie czegos naprawde chce to sie znajdzie:)..a powaznie to sledze oficjalna strone Gorana i facebooka.A o jego koncercie wiem z fb .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2012 14:38

melaska1 napisał(a):Jak sie czegos naprawde chce to sie znajdzie:)..a powaznie to sledze oficjalna strone Gorana i facebooka.A o jego koncercie wiem z fb .

No tak - zapomniałem. że teraz wszyscy i wszystko na fb :wink: :lol:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 28.03.2012 21:55

Szacunek :!: :)

Ja , co prawda, krakus, ale trochę serca i w Łomży zostawiłem 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka