Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 24.03.2012 19:32

krakuscity napisał(a):Czy na koncercie Cromaniacy będą się czymś wyróżniać :D
( robimy jakieś koszulki, plakietki , czy coś w tym guście?)
tak jak to było na koncercie MPT.

Jak wyżej ...
WydawnictwoESKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) WydawnictwoESKA » 25.03.2012 14:16

Małe wyjaśnienie dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą czego spodziewać się po koncercie Gorana Karana w Zabrzu: :)
---

W opisie imprezy można przeczyć, że jest to koncert Gorana Karana, który wystąpi razem ze swoim zespołem muzycznym.

Jacek Silski, Beata Witkowska oraz Teresa Werner zaśpiewają gościnnie w duetach obok Gorana, z czego on sam naturalnie się ucieszył.

Jacek Silski razem ze swoim Wydawnictwem Muzycznym ESKA podjął wyjątkową współpracę z Goranem Karanem, czego pierwszymi owocami jest utwór "Pokochaj mnie" (nagrany w Splicie + teledysk + reportaż) oraz koncert który odbędzie się właśnie 15 kwietnia w Zabrzu.

Utwory Gorana będą wykonywane na żywo.

DMiT pomieści niespełna 2 tys. osób - nawet w najdalej położonym miejscu od sceny, akustyka oraz widoczność zapewniają komfortowy odbiór koncertu.

Radio Piekary 88,7FM nie emituje na co dzień muzyki z gatunku disco-polo, nie ma takiej stacji jak TVŚląska natomiast twórczość Teresy Werner to gatunek Folk, Pop :wink:

Jeśli macie Państwo jeszcze jakieś wątpliwości, to zachęcamy serdecznie by kierować pytania bezpośrednio do samego organizatora:

Wydawnictwo Muzyczne ESKA
(32) 278 66 67
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
www.eskamusic.pl

PS: koncert jest gratką, ponieważ sam Goran co roku nie wizytuje naszego kraju w celach koncertowych 8)
WydawnictwoESKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) WydawnictwoESKA » 25.03.2012 14:23

Jeszcze raz podkreślę - podczas koncertu będziecie mogli Państwo usłyszeć przede wszystkim Gorana Karana wraz z zespołem oraz jego niezapomniane przeboje :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.03.2012 19:02

WydawnictwoESKA napisał(a):PS: koncert jest gratką, ponieważ sam Goran co roku nie wizytuje naszego kraju w celach koncertowych 8)

Dlatego jedziemy hurtem na koncert :lol:

Proponuje nawiązać współpracę z innymi piosenkarzami z Chorwacji, jak zaprosicie np. Olivera Dragojevica, Mirosłava Skoro, Marko Perkovica Thompsona albo Panie ... np. Jelenę Rozga, Lidiję Bačić, Doris Dragović - chętnie do Zabrza na koncerty przyjadę. :lol:
onka37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) onka37 » 26.03.2012 06:37

Katarzyna_H napisał(a):Witam, mam do sprzedania dwa bilety na koncert Gorana. Bilety są po 80 zł - dwie sztuki, sprzedam je po 50 zł czyli za dwa 100 :) Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt :) Odbiór do uzgodnienia przez telefon.

Kasiu jakbyś miała kogoś chętnego to sprzedaj, ja jednak przemyślałam i ten balkon to jednak baaardzo daleko, przepraszam :oops:
onka37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) onka37 » 26.03.2012 06:38

WydawnictwoESKA napisał(a):Małe wyjaśnienie dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą czego spodziewać się po koncercie Gorana Karana w Zabrzu: :)
---

ups... to ja już nic nie mówię :oops:
bracik001
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bracik001 » 26.03.2012 20:59

Janusz Bajcer napisał(a):
WydawnictwoESKA napisał(a):PS: koncert jest gratką, ponieważ sam Goran co roku nie wizytuje naszego kraju w celach koncertowych 8)

Dlatego jedziemy hurtem na koncert :lol:

Proponuje nawiązać współpracę z innymi piosenkarzami z Chorwacji, jak zaprosicie np. Olivera Dragojevica, Mirosłava Skoro, Marko Perkovica Thompsona albo Panie ... np. Jelenę Rozga, Lidiję Bačić, Doris Dragović - chętnie do Zabrza na koncerty przyjadę. :lol:

Hurtem przyjedziemy :!: :!: :!:
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 26.03.2012 21:05

A ja nie przyjadę :twisted:
Jak się przyczołgam i tak będę najszybszy :wink: Chętnie zobaczę inne gwiazdy chorwackiej muzyki na żywo.Mam nadzieję ,że koncert Gorana to tylko przetarcie szlaków :D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 26.03.2012 21:09

można jeszcze kupić bilet? :)
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 26.03.2012 21:32

Można ,nawet dwa :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2012 22:55

Adam.B napisał(a):można jeszcze kupić bilet? :)

Kupuj i przyjeżdżaj :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2012 23:14

Trochę nam się Goranek zmienił :wink:

2000 Samo me cvrsto stisni za ruku

2010 Takni Me
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 27.03.2012 16:43

Miło będzie Was wszystkich zobaczyć !! pozdrawiam Ania
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 27.03.2012 18:01

Anula napisał(a):Miło będzie Was wszystkich zobaczyć !! pozdrawiam Ania

A ujawnisz się :lol:
Katarzyna_H
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna_H » 27.03.2012 18:43

Mozna, u mnie :D Dwa za 100 zł, chcesz kupic?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka