Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gorące źródła blisko Rajczy

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 05.01.2010 19:57

Kevlar napisał(a):No to przejechałem się sprawdzić jak jest w Oravicach. :)
Meander Park Thermal okazał się całkiem niezłym kompleksem basenów. Osobiście jednak wolę Besenovą czy Tatralandię. Stare kąpielisko ma za to wstęp bardzo tani (4 euro) ale baseny tylko zewnętrzne więc nie skorzystałem (leżaki pokryte śniegiem :) ).
Meander Ski Park także wywarł na mnie pozytywne wrażenie chociaż była czynna tylko jedna sztucznie naśnieżana trasa i nie mogłem sprawdzić całego asortymentu tras. W sumie cały kompleks Meander na dobrym poziomie. Śmiało mogę polecić.

Hehehe też tam byłem 2 stycznia, a Ty? mnie się podobało, mogę polecić (pluskałem się w tych basenach zewnętrznych - polecam)
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 06.01.2010 04:30

Ja byłem 1 stycznia. 2 stycznia była w planach kąpiel w basenach obok ale niestety nie skorzystaliśmy.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.01.2010 10:06

Kevlar napisał(a):No to przejechałem się sprawdzić jak jest w Oravicach. :)
Meander Park Thermal okazał się całkiem niezłym kompleksem basenów. Osobiście jednak wolę Besenovą czy Tatralandię. Stare kąpielisko ma za to wstęp bardzo tani (4 euro) ale baseny tylko zewnętrzne więc nie skorzystałem (leżaki pokryte śniegiem :) ).
Meander Ski Park także wywarł na mnie pozytywne wrażenie chociaż była czynna tylko jedna sztucznie naśnieżana trasa i nie mogłem sprawdzić całego asortymentu tras. W sumie cały kompleks Meander na dobrym poziomie. Śmiało mogę polecić.

w meander jeszce nie bylismy ale w tym kawaleczek dalej "starym" i owszem

aby sie zrelaksowac na godzinke czy dwie ten tanszy wystarczy

nowszy w planach odwiedzenia na 22 lub 23 stycznia
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Gorące źródła blisko Rajczy - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone