ZoltaN napisał(a):Dzię-ko-wać za odpowiedź
Szczwany plan z tym zostawieniem autka na samiuśkim szczycie i późniejszym teleportem kolejką...
Ktoś to widać przetestował, ja jedynie tam wjeżdżałem 2 razy.
ZoltaN napisał(a):Dzię-ko-wać za odpowiedź
Szczwany plan z tym zostawieniem autka na samiuśkim szczycie i późniejszym teleportem kolejką...
binkowskig napisał(a):
Asfalt jest do końca, droga może wąska ale są mijanki. ładne widoki ale mniejsze ekspozycje niż w drodze na Sv Jure.
Parking jest za free , wiec można rano wjechać na górę, auto zostawić, zejść jeszcze w chłodzie na dół a popołudniem wjechać kolejką po auto. to co zostawimy za parking pójdzie na kolejkę....gdzieś taką opcję czytałem i jest jak najbardziej ok. na górze jest sporo miejsca .
aglig napisał(a):Mam drobne pytanko.
Mój plan jest taki wjechać na górę samochodem , zostawić samochód, zejść na dół, pozwiedzać i wjechać na górę kolejką.
I właśnie zastanawiam się jak jest z tym zejściem ? Czy jest w miarę dobra ścieżka ? Ile się schodzi ? I czy wystarczą sandały czy lepiej pomyśleć o innych butach ? Mam dwójke dzieciaków jeden ma 4 lata dlatego to dla mnie takie ważne.
iwona73 napisał(a):Joan65 z tego co pamiętam Ty stacjonowałaś wakacyjnie w Boraku. Napewno było super
Może w jakimś wątku "borkowym " jakieś zdjątka lub nowe informacje
Bardzo dziękuję za odpowiedż co do wjazdu na SRD
My jeszcze tylko 9 DDW
aglig napisał(a):Mam drobne pytanko.
Mój plan jest taki wjechać na górę samochodem , zostawić samochód, zejść na dół, pozwiedzać i wjechać na górę kolejką.
I właśnie zastanawiam się jak jest z tym zejściem ? Czy jest w miarę dobra ścieżka ? Ile się schodzi ? I czy wystarczą sandały czy lepiej pomyśleć o innych butach ? Mam dwójke dzieciaków jeden ma 4 lata dlatego to dla mnie takie ważne.
Joan65 napisał(a):My jeszcze tylko 9 DDW
sebak napisał(a):Górna stacja kolejki jest w miejscu tej starej zbombardowanej czy obok?
Chodzi mi o to czy zachowane zostały ruiny.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne