kubek_77 napisał(a):No własnie za darmo oznacza nie płacę za "atrakcje dla auta", a płacę za atrakcje dla rodziny! To przecież oczywiste... no może... nie aż tak.
Co do tych parkingów za 5 Kn/h cenna informacja, jakbyście mogli podać ją tym co to pozostawiają auta na parkingach przy marketach Konzum (np przy porcie) to by było super!!! Zakupów nie idzie zrobić a i pan z ochrony jakiś taki nerwowy... biega i "atakuje" tych biednych turystów co to się "sprytem" wykazują.I na szczęście to nie my - Polacy jesteśmy tymi "spryciarzami".
CroTisiU napisał(a):Byliśmy wczoraj informuje że droga skończona jest i otwarta zrobili nową nawierzchnię wrażenia Bezcenne!!! Polecam każdemu rewelacja i przeurocza knajpka Panorama na szczycie trochę drogo ale czego się nie robi ma wakacjach obiadek zaliczony w pięknych okolicznościach pleneru z cudownym widokiem na Dubrownik i wyspę Lokrum
pablos77 napisał(a):Mam pytanie czy droga samochodem na SRD jest faktycznie trudna i wąska.
Krzychooo napisał(a):Drogę na Srd można obejrzeć na mapach Google: Klik
Problemy mogą być tylko przy dużym natężeniu ruchu. Zdarza się, że trzeba cofać do zatoczki.
pablos77 napisał(a):Krzychooo napisał(a):Drogę na Srd można obejrzeć na mapach Google: Klik
Problemy mogą być tylko przy dużym natężeniu ruchu. Zdarza się, że trzeba cofać do zatoczki.
Dzięki Krzychu widziałem to i właśnie kombinuje. Chcemy odwiedzić Dubrownik ale wiem że są problemy z parkingami. Myślałem wyjechać na górę i kolejką na dół i pozwiedzać. Potem z powrotem na górę i opuścić Dubrownik. Nie wiem czy do dobry pomysł
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne