ruzica napisał(a):A widziałeś Michale zimowy kibelek w Chatce? Tak mi się przypomniało
On niezależnie od pory roku jest wyjątkowy
ruzica napisał(a):A widziałeś Michale zimowy kibelek w Chatce? Tak mi się przypomniało
słoma79 napisał(a):Dla mnie możliwość szybkiego dojścia z Przełęczy Wyżnej, jest przekleństwem tego miejsca...idziesz Wetlińską i mijasz kilka osób, a pod Chatką Puchatka zawsze tłumy
słoma79 napisał(a):Wetlina to takie dziwne miejsce, bo wszystkie drogi prowadzą tutaj
słoma79 napisał(a):Dla mnie możliwość szybkiego dojścia z Przełęczy Wyżnej, jest przekleństwem tego miejsca...idziesz Wetlińską i mijasz kilka osób, a pod Chatką Puchatka zawsze tłumy, większość w klapkach i sandałach z reklamówką z Biedronki...
Nefer napisał(a):słoma79 napisał(a):Dla mnie możliwość szybkiego dojścia z Przełęczy Wyżnej, jest przekleństwem tego miejsca...idziesz Wetlińską i mijasz kilka osób, a pod Chatką Puchatka zawsze tłumy, większość w klapkach i sandałach z reklamówką z Biedronki...
Niestety, tak. Chatka Puchatka jest łatwo dostępna to i tłumy niedzielnych turystów tam walą...
ruzica napisał(a):Ciesz się, że nie byłeś tam w sierpniu
Czekam na Dział, który mi się kojarzy z rajem jagodowym
ruzica napisał(a):Ciesz się, że nie byłeś tam w sierpniu
słoma79 napisał(a):Celowo jeżdżę po sezonie, latem nie strawię tłumów...mi Dział kojarzy się z samotnością i ciszą...byliśmy sami...Ja i On...przez całą drogę spotkałem 2...słownie DWIE osoby
Nefer napisał(a):słoma79 napisał(a):Ktoś chętny na dalszą wędrówkę??
Pewnie, że tak. Wędruję z Tobą Działem .
Nefer napisał(a):słoma79 napisał(a):Ktoś chętny na dalszą wędrówkę??
Nefer napisał(a): . . . z Wielkiej Rawki postanawiam zejść w kierunku Ustrzyk szlakiem niebieskim, którym pod górę ciągną tłumy...chyba najgorsza możliwa droga do podejścia...według mnie
piotrf napisał(a):Nefer napisał(a):słoma79 napisał(a):Ktoś chętny na dalszą wędrówkę??
Mowa , nawet jak będę troszkę za Wami , nie ma strachu że zabłądzę . . .Nefer napisał(a): . . . z Wielkiej Rawki postanawiam zejść w kierunku Ustrzyk szlakiem niebieskim, którym pod górę ciągną tłumy...chyba najgorsza możliwa droga do podejścia...według mnie
Na zdjęciach widać , że spacerowałeś po suchym i bardzo bobrze , bo spacer w deszczu tym szlakiem potrafi być trochę przykry
Pozdrawiam
Piotr