niektóre części lasu dzielnie bronią się przed jesienią
na zejściu czarnym, spotykamy Kubę, którego znają chyba wszyscy wędrujący połoniną , typowy bieszczadzki zakapior, który nigdy nie schodzi z drogi
CDN...
.png)
wysiadamy tutaj
.png)
słoma79 napisał(a):w tym miejscu zakończymy wędrówkę po październikowych Bieszczadach 2016...kolejny październik się zbliża, kolejna część relacji pod koniec roku![]()

.png)
Roxi napisał(a):słoma79 napisał(a):w tym miejscu zakończymy wędrówkę po październikowych Bieszczadach 2016...kolejny październik się zbliża, kolejna część relacji pod koniec roku![]()
No to do zobaczenia
Zastanawiamy się czy pojechać trochę większą grupą i nie wziąć jednego z domków przy szlaku na Przełęcz Orłowicza. Jeszcze się zobaczy.
bardzo się cieszę na to spotkanie .png)
.png)
greenrs napisał(a):słoma79 napisał(a):zostawiam Was, czytelnicy, współwędrowcy z tym co muzycznie w Bieszczadach kocham najbardziej...Eugeniusz Olejarczyk i Orkiestra Jednej Góry...
Pięknie...![]()
Lubię te klimaty
.png)
słoma79 napisał(a):greenrs napisał(a):słoma79 napisał(a):zostawiam Was, czytelnicy, współwędrowcy z tym co muzycznie w Bieszczadach kocham najbardziej...Eugeniusz Olejarczyk i Orkiestra Jednej Góry...
Pięknie...![]()
Lubię te klimaty
Na KSU się wychowałem, płyta na XXX lecie, akustyczna z gośćmi zrobiła na mnie duże wrażenie, ale Siczka w połączeniu z Matragoną rozwalają wszystko co do tej pory znałem...
.png)
.png)

.png)
słoma79 napisał(a):przystanek pierwszy...Ursa Maior, browar, galeria...miejsce, które kocham...i ich piwo zresztą też![]()
.png)
greenrs napisał(a):słoma79 napisał(a):przystanek pierwszy...Ursa Maior, browar, galeria...miejsce, które kocham...i ich piwo zresztą też![]()
Podzielam Twoją opinię. Odwiedziłem to miejsce w sierpniu (przy okazji zaliczyłem przejażdżkę drezyną)
Szkoda, że piwo jest tak trudno dostępne w innych rejonach
.png)
Roxi napisał(a):No! Nareszcie!
Oczywiście chętnie pooglądam Twoją jesień
beatabm napisał(a):Pójdę i ja w te Bieszczady, a co tam