Sim0n napisał(a):,,,,,,,,,,,,,,,,
ciach,
AdamBeata napisał(a):
Tutaj moje pytanie czy na D1 od Karlovac do Dugopolje jest dużo wiosek i miasteczek bo ograniczenia do 50 są najbardziej męczące.
AdamBeata napisał(a):Po tych kilku zdjęciach i opisach fajnych widoków na D1 głęboko się zastanawiam czy w tym roku nie zjechać w Karlovac na D1 i walić nią aż do Dugopolje i potem na końcu wjechać znowu na autostradę aż do samego końca na południe bo jedziemy na Peljesac.
I tak co roku stoję w megakorkach na autostradzie do samego Zadaru bo zawsze jestem w sobote rano pod Zagrzebiem i tam zaczyna się amba.
Poza tym na autostradzie czy jak stoję w korku czy jak idzie gładko to jadę szybko i jeszcze z przyczepą, spalanie LPG mam niemiłosierne i też muszę często tankować więc nawet jak krajówką całokształt wyjdzie mi trochę dłużej to przy jakichś 20 godzinach za kierownicą pewnie tego nie zauważę, a może i nic nie stracę czasowo, a przynajmniej zawiesimy trochę oko na fajnych widokach po drodze.
Tutaj moje pytanie czy na D1 od Karlovac do Dugopolje jest dużo wiosek i miasteczek bo ograniczenia do 50 są najbardziej męczące.
AdamBeata napisał(a):Nie interesuje mnie jeżdżenie palcem po mapie tylko opinia kogoś kto tamtędy jechał.
Już znam takich co trasę którą jeszcze na żywo nie przejechali chwalili albo negowali po tym co na mapach google widzieli.
AdamBeata napisał(a):Nie interesuje mnie jeżdżenie palcem po mapie tylko opinia kogoś kto tamtędy jechał.
Już znam takich co trasę którą jeszcze na żywo nie przejechali chwalili albo negowali po tym co na mapach google widzieli.
Bo twoje pytanie brzmi:Tutaj moje pytanie czy na D1 od Karlovac do Dugopolje jest dużo wiosek i miasteczek bo ograniczenia do 50 są najbardziej męczące.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi