Rafal G-ce napisał(a):Jakość filmów jest bardzo dobra, doskonale wystarcza do amatorskiego użytkowania. Po powrocie z Chorwacji odpowiem, czy się sprawdziła.
Porównania z Go Pro Black, czyli flagowego produktu są trochę oczywiście na wyrost. GP Black jest 5-krotnie droższa, więc siłą rzeczy musi mieć korzystniejsze parametry, głównie nagrywanie w 4K i znacznie większa prędkość w FullHD. Jednak na dzień dzisiejszy kosztuje 2 tys zł plus akcesoria.
Jednak z budżetową wersją Go Pro za ok 500-600zł można ją porównywać i większość parametrów ma zdecydowanie korzystniejszych. Pisałem o tym wczoraj
Gdybym jeździł wyczynowo na desce, nartach czy serfował i kręcił z tego filmy to pewnie bym zainwestował. Do kręcenia zabaw w wodzie z dziećmi, filmowania drogi do Chorwacji oraz codziennie do pracy wystarczy mi to co mam. Chyba że po powrocie z wakacji zmienię zdanie
5x droższa ale nie lepsza 5x. Go pro nie może -nie nadaje się jako rejestrator. Przegrzewa się(info ze str. producenta jakby co) Jak ktoś podpowie mi jak wstawia się filmy na forum to wrzucę .