W ponizszym linku jest mapa z ulicami w Splicie.
Ulica Hrvojeva 1 jest kolo starego bazaru wejscie z poczatku promenady .http://www.split24.com/pl/mapa-splitu/
Pozdrav:))
Bozena
zoohha napisał(a):No nie do końca tak jest . Pobranie "zaświadczenia o prawie do głosowania" i owszem powoduje skreslenie z PODSTAWOWEJ listy wyborców, jednakże w sytuacji gdy wyborca nie zmienia "lokalizacji" ( nie przemieści się) to jak najbardziej może iśc do macierzystego lokalu wyborczego. Tam na podstawie właśnie owego zaświadczenia zostanie dopisany na tzw. listę DODATKOWĄ. Zaświadczenie to oczywiście zostanie przez komisję wyborczą odebrane jako uzasadnienie , potwierdzenie, dopisania wyborcy na rzeczoną ) listę dodastkową. Należy zaznaczyć, że naogół właściwe wydziały Urzędów, na wniosek wyborcy, wydają od razu zaświadczenia na pierwszą turę wyborów i ewentualną drugą .
z pozdrowieniami )
goskajm napisał(a):Dzięki, że ktoś poruszył ten temat. Urlop spędzać bedę w pobliżu Splitu, więc na bank zagłosujemy z mężem. Jak pomyślę sobie, że mogłaby nstąpić kolejna era rządów Kaczkogrodu, to aż mi lżej, że będę blisko Splitu, bo każdy głos jest ważny:)
Haweł napisał(a):goskajm napisał(a):Dzięki, że ktoś poruszył ten temat. Urlop spędzać bedę w pobliżu Splitu, więc na bank zagłosujemy z mężem. Jak pomyślę sobie, że mogłaby nstąpić kolejna era rządów Kaczkogrodu, to aż mi lżej, że będę blisko Splitu, bo każdy głos jest ważny:)
ja tez sie ciesze,ze bede z zona mogl zaglosowac w Splicie przeciwko Komorowskiemu...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko