Będę śledził ciąg dalszy włoskich wojaży.
.png)
.png)
mariusz-w napisał(a):Zell am See (Zeller See), Felbertauerntunnel , Val Pusteria , Bruniko , Lago di Garda ... po prostu déjà vu !![]()
pozdrawiam.
_Piotrek_ napisał(a):Witaj, też zacząłem kolekcjonować amfiteatry, chociaż w ubiegłym roku podczas podróży do Hiszpani koło nosa przeszły te w Arles i Nimes, a będąc w Neapolu, widzialem tylko ten w Pompejach, na Pozzuoli brakło czasu. Mimo to kilka mam "na swoim koncie" Rzym, Werona, Pula, wspomniane Pompeje, Salona - tam to są ruiny ruin i El-Jem.
Będę śledził ciąg dalszy włoskich wojaży.

.png)
tony montana napisał(a):myślę o zdobyciu (KWAJP) Korony Włoskich Alpejskich Jezior Polodowcowych
.png)
..png)
Potter napisał(a):No faktycznie bardzo ładnie to się prezentuje.
Tych szczególików (miejsca, ceny ...) nie żałuj. Kto wie, kto wie ... może kiedyś się przydadzą.
.png)
mysza73 napisał(a):Potter, ja w sumie to jestem cierpliwa, ogólnie to tak "do rany przyłóż",
ale do czasu![]()
,
no.
.png)
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter, ja w sumie to jestem cierpliwa, ogólnie to tak "do rany przyłóż",
ale do czasu![]()
,
no.
Wiesz ... ta pogoda nie do końca glancuś była... No nie wiem ...
A wiesz, że przez blisko 3 tygodnie tylko 500 zdjęć zrobiłam![]()
![]()
Normalnie byłoby ich 10 razy więcej
.
Ale słowo się rzekło ... Coś tam skrobnę ... Obiecuję ....
Potter napisał(a):Ale póki co musze pilnować kiedy UPC umożliwi oglądanie meczy (ów)
Potter napisał(a): ... I jakiejś fajnej koszulki na sobotę szukam.

.png)
.png)
tony montana napisał(a):myślę o zdobyciu (KWAJP) Korony Włoskich Alpejskich Jezior Polodowcowych
Franz napisał(a):Trochę czasu Ci zejdzie na te, do których trzeba się na piechotę pofatygować.
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisał(a):Tych szczególików (miejsca, ceny ...) nie żałuj. Kto wie, kto wie ... może kiedyś się przydadzą.
GOLDEN napisał(a):Witaj Tony !![]()
Kolejna relacja z Italii![]()
zapewne będzie dłuuuuuga
![]()
Może czas pomyśleć o założeniu forum Itapl i ty jako ojciec założyciel z taką wiedzą![]()
rysiek_r74 napisał(a):no wreszcie nadrobiłem zaległości i czekam na cd![]()
Szkoda, że musieliście utknąć nad Gardą
gosiak.k napisał(a):I ja się melduję w kochanej Italiina szczęście jeszcze do końca relacji daleko...
pozdrawiam
Gośka
.png)
tony montana napisał(a):Hm... czyżbyś sądził, że w Ligurii będzie ciekawiej?
Albo w tych Dolomitach?
.png)
rysiek_r74 napisał(a):tony montana napisał(a):Hm... czyżbyś sądził, że w Ligurii będzie ciekawiej?
Albo w tych Dolomitach?
zdecydowanie![]()
![]()