tony montana napisał(a):Doszedłeś do tego już w swojej opowieści?
Tak, jest w relacji ze Skalnych Twierdz.
Tutaj.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Doszedłeś do tego już w swojej opowieści?
Tak, jest w relacji ze Skalnych Twierdz.
Tutaj.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):A czy ja się mogę z Tobą tradycyjnie nie zgodzić
Dzięki
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):A czy ja się mogę z Tobą tradycyjnie nie zgodzić
Dzięki
Możesz, możesz
Proszę bardzo!
tony montana napisał(a):(A jak w ogólne noga? Nie doskwiera przy złej pogodzie?)
Google maps mają funkcję tworzenia własnej mapy (Google Map Maker) z linkiem do prezentowania w komunikatorach i na forach.
Podanie linku jest legalne, ale wklejenie mapy jest płatne wg. regulaminu Google.
mysza73 napisał(a):No to ja się nie zgadzam
i poproszę o jakiś dolomitowy suplemencik .
mariusz-w napisał(a):tony montana napisał(a):(A jak w ogólne noga? Nie doskwiera przy złej pogodzie?)
Wszystko w najlepszym porządku.
Nie doskwiera ani przy złej, ani przy żadnej innej.
Właściwie ... żeby nie pamiątkowe fotki, blacha i śruby w szufladzie oraz mała blizna ... to myślałbym, że ta "przygoda" nie miała miejsca.
pozdrawiam.
GOLDEN napisał(a):Przyznam się,że Liguria bardziej mnie urzekła....
Dolomity ładnie się prezentują na Twoich fotkach....ale chyba bardziej wolę zimową scenerię...
Dzieki.
kmichal napisał(a):... dzięki za możliwość podróżowania z Wami po tylu zacnych miejscach ... ... napewno kilka z nich odwiedzimy już za kilka miesięcy ... ...
Pozdrawiam.
FUX napisał(a):Takie info z innego Forum.Google maps mają funkcję tworzenia własnej mapy (Google Map Maker) z linkiem do prezentowania w komunikatorach i na forach.
Podanie linku jest legalne, ale wklejenie mapy jest płatne wg. regulaminu Google.
tony montana napisał(a):kmichal napisał(a):
... dzięki za możliwość podróżowania z Wami po tylu zacnych miejscach ... ... napewno kilka z nich odwiedzimy już za kilka miesięcy ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Będę wypatrywał relacji, nie zawiedź mnie
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):kmichal napisał(a):
... dzięki za możliwość podróżowania z Wami po tylu zacnych miejscach ... ... napewno kilka z nich odwiedzimy już za kilka miesięcy ... ...
Pozdrawiam.tony montana napisał(a):Będę wypatrywał relacji, nie zawiedź mnie
... cholerka ... ... teraz to będę żył w stresie, aż do napisania relacji i Twojej jej oceny ... ...
Pozdrawiam.