Lednice napisał(a):Wyjechaliście kolejką na górę
Franz napisał(a):Tutaj błyskawicznie nadrobiłem zaległości.
Pozdrawiam,
Wojtek
piekara114 napisał(a):I ja dotarłam. Chociaż dla mnie najciekawsze to, co nad morzem było ...
....ale na te przełęcze też popatrzę...
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):I ja dotarłam. Chociaż dla mnie najciekawsze to, co nad morzem było ...
Wybrałaś już miejsce w Ligurii? I dlaczego Portovenere?
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):I ja dotarłam. Chociaż dla mnie najciekawsze to, co nad morzem było ...
Wybrane, wybrane i nawet zaliczka już w IT jest ...
niestety nie Portovenere..... bardziej spodobała nam się ........ Toskania... bungalow nad morzem i popołudniowe wycieczki w planie:D
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):I ja dotarłam. Chociaż dla mnie najciekawsze to, co nad morzem było ...
Wybrane, wybrane i nawet zaliczka już w IT jest ...
niestety nie Portovenere..... bardziej spodobała nam się ........ Toskania... bungalow nad morzem i popołudniowe wycieczki w planie:D
A napisz na priv na co ostatecznie postawiliście, bliżej Flo czy Sieny?
mervik napisał(a):Tony tak z ciekawości...czy Ty objechałeś całe wybrzeże Liguryjskie ...może byłeś w tamtych rejonach
https://www.google.pl/maps/dir/Florencj ... d43.318809
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Gdzie nie spojrzeć - przepiekne widoki
Ba!
Pozdrawiam,
Wojtek
Lednice napisał(a):Robisz smaki na lato
tony montana napisał(a):mervik napisał(a):Tony tak z ciekawości...czy Ty objechałeś całe wybrzeże Liguryjskie ...może byłeś w tamtych rejonach
https://www.google.pl/maps/dir/Florencj ... d43.318809
Ale wiesz.... że pokazaleś France - między Frejus a Cannes...?
Odpowiadając na pytanie - Absolutnie nie.... można powiedzieć, że Ligurii ...ledwo co liznęliśmy, byliśmy tylko tydzień, z czego połowę czasu spędziliśmy faktycznie w Toskanii
mysza73 napisał(a):Tony, zgadzam się z Tobą w 1000% , .