no popatrz - nawet rowery się dla was znalazły
rysiek_r74 napisał(a):no popatrz - nawet rowery się dla was znalazły
Franz napisał(a):Skoro nie masz zdjęć na miasto z góry, to wspomnę, że na drugiej fotce tutaj widać po prawej ten "amfiteatr", a przynajmniej jego fragment.
Pozdrawiam,
Wojtek
GOLDEN napisał(a):Po tak szczegółowym opisie tego fantastycznego miejsca.....wydawnictwo PASCAL....może czuć się zagrożone....
Tera wiesz po co były te postoje zugu....żeby foty można było porobić..
tony montana napisał(a):GOLDEN napisał(a):Po tak szczegółowym opisie tego fantastycznego miejsca.....wydawnictwo PASCAL....może czuć się zagrożone....
Pascal to może mi z ręki jeść jak fiordy
Już Wiedza i Życie zrezygnowała z wydawania przewodników, po tym jak wpadła na Cro i zobaczyła relacje Wojtka Franza
walp napisał(a):tony montana napisał(a):GOLDEN napisał(a):Po tak szczegółowym opisie tego fantastycznego miejsca.....wydawnictwo PASCAL....może czuć się zagrożone....
Pascal to może mi z ręki jeść jak fiordy
Już Wiedza i Życie zrezygnowała z wydawania przewodników, po tym jak wpadła na Cro i zobaczyła relacje Wojtka Franza
Teraz, to już tylko starać się o status członka Królewskiego Towarzystwa Geograficznego w Londynie.
FUX napisał(a):Tony, nadal uważam, ze Amalfi, okolice Gargano, Gardy, są bardziej klimatyczne.
Może to jakaś autosugestia albo skrzywiony jestem.
mysza73 napisał(a): .
mysza73 napisał(a):Bo ja szczera jestem ,
a plan ... hmmmm ... prawie gotowy .
Potter napisał(a):Tony, nareszcie zapodajesz moje klimaty . A o tym olbrzymie, przyznaję, nie wiedziałam choć czytałam sporo. Pewnie dlatego, że ja ograniczyłam się tylko do tych 5 miasteczek poniżej . Ale dobrze wiedzieć na przyszłość.
A teraz wejdź proszę do miasteczka i wrzuć parę fotek domków... uliczek .