mysza73 napisał(a):I fajnie położony .
Zobaczysz go w FERIE
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Oto i on, niebrzydki w mojej opinii
I fajnie położony .
tony montana napisał(a):Dziękuje Walp, my jesteśmy chyba KRAJANAMI? Ja chłopak z Gdyni...
tony montana napisał(a):Kościół San Lorenzo - pójdziemy w tamtą stronę, jeśli ktoś sądził, że kończymy już Portovenere to był w błędzie
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Oto i on, niebrzydki w mojej opinii
I fajnie położony .
Mysza, jak go zobaczyłem, to to samo pomyślałem
krombocher napisał(a):O Liguria. Chętnie pooglądam znajome kąty. Dotarliście w Portovenere do cmentarza nad grotą?
Krystof napisał(a):kurde, jak tam ładnie, kurde...
tylko morze takie złowrogie
tony montana napisał(a):Zobaczysz go w FERIE
mysza73 napisał(a):Pudło .
mysza73 napisał(a):Ale tam tak ładnie, że kiedyś będę musiała wstąpić .
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):To własnie Zatoka Arpaia zwaną także Zatoką Poetów
<...>
Chiesa San Pietro
Domyślałem się, że będzie ładniej.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):Witam.
Muszę przyznać, że włoskie klimaty i mnie wciągają coraz bardziej. A, że przyszłoroczne wakacje zbliżają się coraz bardziej to i czas powoli wybrać kierunek eksploracji ... Do tej pory swoje plany wiązaliśmy z austriackim Tyrolem ale, że tylko ciut dalej na południe są takie fajne klimaty jak nad Gardą to zaczynamy się interesować tym regionem. Najważniejsze, że w ciągu jednego dnia możemy się tam dostać z Poznania.
Mamy ciekawą ofertę z miasteczka Arco ... Co możesz powiedzieć o tej mieścinie - warta zakotwiczenia tam na 3 tygodnie i wyskoki z niej na zwiedzanie okolic ?
Z góry dzięki za pomoc i wszelkie wskazówki.
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Dziękuje Walp, my jesteśmy chyba KRAJANAMI? Ja chłopak z Gdyni...
walp napisał(a):i]Kind of you[/i] ... ale jam chłopak z doliny nad Brdą, chociaż z Trójmiastem łączą mnie silne więzy rodzinne i nie tylko ...
tony montana napisał(a):Kościół San Lorenzo - pójdziemy w tamtą stronę, jeśli ktoś sądził, że kończymy już Portovenere to był w błędzie
walp napisał(a):A któż by tak sądził ...
tony montana napisał(a):Jeśli jednak pytasz...jeśli jesteście typami ludzi, którym niestraszne dojeżdżanie codziennie do atrakcji