Takie klimatyczne miejsce, a Ty je olałeś...
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):mervik napisał(a):.... toć tam my dobra godzinkę przesiedzieliśmy w tej grocie
...patrząc jak dziadkowie zażywają kąpieli
..no i takich fal nie było jak byliśmy
A nie słyszeliście płaczu Byrona za swoim przyjacielem, który gdzieś na tych wodach utonął?
tony montana napisał(a):No cóż, moja znajomość włoskiego automatycznie się skończyła - nie chciało mi się prowadzić negocjacji z włoskiem Rumcajsem, poprosiłem o możliwość porozmawiania z kimś po angielsku, niemiecku
longtom napisał(a):Jak się chce zasłużyć na, może nie pomnik, ale choćby popiersie to od czegoś trzeba zacząć
pzdr
mysza73 napisał(a):No nieźle się ta LIGURIA zaczyna ,
foty chłopaku , teraz jakoweś lazurowe foty poproszę
Franz napisał(a):Takie klimatyczne miejsce, a Ty je olałeś...
Pozdrawiam,
Wojtek
mervik napisał(a):
Zbyt gwarno było od turystów i kąpiącej się młodzieży
...ale wieczorem .... to tam musi być klimacik
travel napisał(a):Kurczę Tony pełen szacun
Taka znajomość języków
Waham się między Korsyką a Kalabrią(to i to na literę k -tak sobie pomyślałam że w 2015r będzie coś na k ). - ale jak ja sobie tam poradzę z moim słabiutkim algielskim
rysiek_r74 napisał(a):no całkiem cudnie w tej Parmie
taka zbieranina różnych miejscowości
Krystof napisał(a):szacun nie tylko za multisprachę, ale za całą relację!
bardzo fajnie to opracowałeś! przewodnik, jak talala :@)
(zazdraszczam)
Potter napisał(a):Tony, dawaj foty .... Tej kwaterkę tez ....
Podobną sytuację miałam kiedyś w Kątach Rybackich ...
Ale to zupełnie inny kaliber ...
tony montana napisał(a):"Ja tu nie ZOSTANĘ, rozumiesz?!!?!", "Nic mnie nie interesuje, że nie wiesz, dokąd teraz pójdziemy"!! "Nie będę mieszkać w domu dla KRASNALI, tam w OKNACH SĄ KRATY!!!" "Czy to jest zakład o zaostrzonym RYGORZE?.......
GOLDEN napisał(a):Tony ta koszulka reprezentacji Italii,którą założyłeś w Parmie to kamuflaż,żeby się wtopić w społeczność lokalną
:
Krystof napisał(a):ja również apeluję o zdjęcia z Mordoru!
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):WTEM!! Córka krzyczy: "to tutaj!! to ten dom poznajęgo ten sam co na zdjęciu!"
Co Ty byś bez córki począł...
Pozdrawiam,
Wojtek