tony montana napisał(a):A jest relacja z Grecji?
Będzie ...chwilowo "sajgon" w pracy
tony montana napisał(a):A jest relacja z Grecji?
tony montana napisał(a):Nie są to tarasy grozy, bo rodzina odmówiła tam współpracy atakując mnie że "nie musisz mieć wszystkich zdjęc tam gdzie INNI!! "
tony montana napisał(a):... "nie musisz mieć wszystkich zdjęc tam gdzie INNI!!" ...
tony montana napisał(a):Nie doczytałem czego są to ofiary, ale ludzie z Tremosine chcą ich uhonorować w tym pieknym miejscu
tony montana napisał(a):ETAP 6 - Droga do Gargnano...
Zaraz będziemy tam jechali...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Zaraz będziemy tam jechali...
Zacne miejsce.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Zaraz dojdziemy do tunelu, w którym ma chyba foty Mycha...
mysza73 napisał(a):Dobrą masz pamięć
tony montana napisał(a):Nie są to tarasy grozy, bo rodzina odmówiła tam współpracy atakując mnie że "nie musisz mieć wszystkich zdjęc tam gdzie INNI!! "
mysza73 napisał(a):Tony, czy Twoja rodzina jest moją rodziną , bo gadają tak samo .
walp napisał(a):Chyba chodzi o ofiary podczas pracy w tym trudnym terenie ... ale może ktoś kto biegle parla italiano przetłumaczy napis.
Krystof napisał(a):ładnie, ładnie!
[/quote]kataryniarz napisał(a):tony montana napisał(a):ETAP 6 - Droga do Gargnano...
Zaraz będziemy tam jechali...
Ale przejazd, takie kręte drogi z tunelami Megane lubi
Franz napisał(a):Te dwa pierwsze zdjęcia - to "znajdź dziesięć szczegółów"?
O! Już nie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Lednice napisał(a):Bardzo fajne klimaty
No i sterylnie czysto
tony montana napisał(a):A to jak w .... SPLICIE.... tylko "człowieków" nie ma i węziej...
tony montana napisał(a):A to.... RAWENNA
tony montana napisał(a):Czy to nie jest aby chorwackie miasto Cres na wyspie o tej samej nazwie?
tony montana napisał(a):TO OSTATNI ODCINEK ZNAD GARDY i okolic.....
Później jedziemy już do Ligurii - po drodze zwiedzając Sabbionetę i Parmę...