Jutro Kochani.... jutro
Dziś zarobiony byłem (jestem)..
Ale .... CENIĘ sobie, że JESTEŚCIE
Wzruszon niezmiernie..... ocieram "łezkię"
tony montana napisał(a):A my....uspokojeni TYM FAKTEM, że to nie jakiś FEJK jeno "RIL ZENO" możemy w KOŃCU!!! (chyba odetchniecie z ulgą)
tony montana napisał(a):opuścić Weronę i pojechać do....
NO WŁAŚNIE CO TO ZA MIASTO?
tony montana napisał(a):NO WŁAŚNIE CO TO ZA MIASTO?
mysza73 napisał(a):Może Mantua
tony montana napisał(a):A my....uspokojeni TYM FAKTEM, że to nie jakiś FEJK jeno "RIL ZENO" możemy w KOŃCU!!! (chyba odetchniecie z ulgą)
walp napisał(a):Ale dlaczego w końcu? Ważne, że podróż trwa i w cale nie musi być w teleekspresowym tempie.
Z ciekawością odwiedziłem z Tobą Weronę, w której byłem, a jakże ... na stacji ..., bo miałem przesiadkę jadąc z Wenecji i niestety nie było okazji odwiedzić patrona wędkarzy.
walp napisał(a):Mantova, zapewne.
Potter napisał(a):Trochę przypomina mi się dowcip o muzeum, w którym dzieci mogły oglądać duży szkielet Lenina i mały - jak był dzieckiem ... .
tony montana napisał(a):Uważam, że obok Anastazji jest to jeden z najpiękniejszych obiektów sakralnych, w których byłem
Franz napisał(a):Mnie się w każdym razie podoba.
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisał(a):PUK, PUK ...
mysza73 napisał(a):Możesz se pukać ,
Tony właśnie przysłał mi mmsa z plaży w Rewie ,
rowerkiem se skoczył .
Potter napisał(a):No widzisz ?! A Ty MI piszesz, że nie pracuję ...
mysza73 napisał(a):W sensie nad relacjami mało pracujesz ,
ale chyba jesteś bardziej "pracowita" od Tonego .
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):NO WŁAŚNIE CO TO ZA MIASTO?mysza73 napisał(a):Może Mantua
Oczywiście, że Mantua! Wygrała Pani .... MMSA z Rewy
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):PUK, PUK ...
KTO TAM?mysza73 napisał(a):Możesz se pukać ,
Tony właśnie przysłał mi mmsa z plaży w Rewie ,
rowerkiem se skoczył .
Na którego NIE DOSTAŁEM odpowiedzi.... więc mam prawo sądzić, że COŚ CI JEST!!! wrrrr