tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):jutro z Twoją ekipą gramy, tzn z ekipą Anastazji ,
mam nadzieję, że po meczu znowu zaśpiewamy MAMY LIDERA, W RADOMIU MAMY LIDERA .
Oj chyba nie.... Mateusz Wam WPIERZE
Kampa Was załatwi .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):jutro z Twoją ekipą gramy, tzn z ekipą Anastazji ,
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):jutro z Twoją ekipą gramy, tzn z ekipą Anastazji ,
Kampa Was załatwi .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):jutro z Twoją ekipą gramy, tzn z ekipą Anastazji ,
Kampa Was załatwi .
NIEMCEM STRASZYSZ?
W TYM ROKU TO NIE DZIAŁA!
Jeszcze jakbyś Danielkiem postraszyła to zrozumiałbym, bo to chłopak z Pucka jest, KRAJAN KASZUBA znaczy CHARAKTERNY
mysza73 napisał(a):Kampa już nie jest Niemcem, on jest Czarnym ,
poza tym popatrz na niego, czy tak wygląda Niemiec, on już bardziej na Włocha mi wygląda ,
a Pliński, to już lekko wiekowy, ale daje radę .
Krystof napisał(a):ze - kurna - sobą
tu ludzie na relację wchodzą, po relację wchodzą, na relację czekają, odwiedzają, a nie o dupie Maryny czytać wchodzą wchodzą!
tony montana napisał(a):Idziemy dalej...moim celem jest.........zdobycie KORONY czterech najważniejszych świątyni Werony (tak, wiem, zostanę wybuczany)...
mariusz-w napisał(a):... i tu coś drgnęło ... jak u Krystofa.mysza73 napisał(a):Tony, nie śpij
... ale już się "zatkało".
pozdrawiam