longtom napisał(a):Bea.ta napisał(a):longtom napisał(a):Aglaia napisał(a):... po drodze pewnie ktoś się dosiądzie.
Słowo się rzekło...
więc
się dosiadłem.
...i ja
Aglaia napisał(a):standard zmienia się na 3-osobowy
Aglaia napisał(a):Jak się ma ze 3 tygodnie urlopu to jest do zrobienia i nie jest to pomysł całkiem od czapki. Tylko nie wiem czy Fabia by wam wybaczyła trudy gruzińskiej infrastruktury drogowej ...
kataryniarz napisał(a):Aglaia napisał(a):...koniec czerwca to świetna pora żeby odkryć Norwegię.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku relacja będzie z dalekiej północy?
kulka53 napisał(a):Gratulacje
kulka53 napisał(a): ale masz rację... jednym z powodów zarzucenia pomysłu była właśnie wspomniana infrastruktura . Co prawda auto wiele już z nami przeszło, ale obawiam się, że to mogło by być już za dużo . A jechać tyle km i potem rezygnować z dostania się w jakiś rejon, czy miejsce, bo nie da rady dojechać - to mi się nie uśmiecha.
blackmore2k3 napisał(a): Martwi mnie jedynie ta kiepska infrastrukrura drogowa, ale nie jestem zwolennikiem podróżowania samolotem....
kulka53 napisał(a): Nastawienie do Was jako turystów było jakieś szczególne? Mam na myśli, super miłe czy może niechętne? A może po prostu obojętne? ?
kulka53 napisał(a): Z jakimiś post sowieckimi zwyczajami na drogach zetknęliście się? Dziwne kontrole, wyłudzanie łapówek itp?
kulka53 napisał(a): A język kontaktowy? Angielski bez problemów, czy raczej rosyjski?
Aglaia napisał(a):
Do środka cerkiewki niestety nie weszłam – kobietom w spodniach wstęp wzbroniony.