Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gebetsroither korzystał ktoś?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 03.01.2012 15:27

Witam, mam pytanie czy ktoś korzystał z zakwaterowania w przyczepach firmy Gebetsroither które są na większych campach w Cro. Czy płacąc im za przyczepę według cennika plus dodatkowe koszty np. sprzątanie końcowe, nie ponosi się już żadnych dodatkowych opłat które ponoszę będąc ze swoim namiotem?
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 03.01.2012 15:33

Sv.Marina - Istria - 2008 rok
mobile home :)
dwa razu droższy od apartmana :)
z tego co pamiętam to sprzątanie było w cenie
i butelka wina ... tylko nie pamiętam, czy na początek, czy koniec pobytu.
Bartek K.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek K. » 04.01.2012 13:30

Sibenik-Solaris-2011 mobile home
Na początku przywitanie pani z biura , przyniosła butelke wina , 2 dmuchane pilki i 2 kubki .
Na zakonczenie przyszla pani i za sprzatanie chciala 20 euro , w umowie tego zapisu nie było , więc oddałem klucze w recepcji i wyruszyłem bez płacenia w drogę powrotna.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone