Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie zobaczyć mecz w TV przy piwku?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adax » 05.07.2012 08:53

Jestem w Tribunj, poradźcie proszę gdzie tutaj mogę obejrzeć sport w TV? B. zależy mi na obejrzeniu i tenisa i siatkówki gdzieś przy piwku.... Znacie jakieś knajpki z TV? Pozdrav
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 05.07.2012 09:03

Tuż obok targowiska i parkingu był Bar Bistro (nie wiem jak teraz się nazywa), niegdyś oglądałem u nich debiut Roberta Kubicy w F1.
Adax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adax » 05.07.2012 10:20

Idę popytać, ewentualnie Vodice...
Rodzinka na plaży, a mi się sport in TV marzy :) Pozdrav
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 05.07.2012 10:22

Jeżeli masz laptopa i wifi to www.weeb.tv lub darmowe www.meczyki.pl
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.07.2012 13:03

Idziol napisał(a):Jeżeli masz laptopa i wifi to www.weeb.tv lub darmowe www.meczyki.pl

Radwańska tu i teraz
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/6/v-420624.html

:D
Adax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adax » 18.07.2012 13:21

Dzięki wszystkim za pomoc, obejrzałem wszystko w necie :)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone