napisał(a) horacio » 02.08.2011 08:09
kurush: ale 'tak macie' z którym z 'aspektów' mieszkania na campingu?
że pod namiotem po prostu? czy to caravan? czy że taniej? czy może chodzi o sam camping z jego campingowym klimatem, że tych ludzi i namiotów jest ileś, i tam gra gitarrra, tu chłopiec sapiąc o dziewczynę sie starra, w te stronę? ;)
pytam serio, bo trochę znam i bardzo lubię te wyspę, bywałem tam parę razy na dłużej lub krócej bodaj od 2004, ostatnio październik'09 i wiem, że niektóre z tych opcji da się tak czy inaczej ogarnąć - ale skąd by ci wytrzasnąć i dostarczyć powiedzmy do Luki cały działający kemping z dwudziestoma namiotami, ludźmi i odgłosami, jeżeli o to wam idzie, to nie mam pojęcia. głównie dlatego, że chyba trzeba by te dwudziestke nazbierać po okolicy i tam przywieźć specjalnie ;)
może mam troche skrzywione spojrzenie bo tylko raz byłem tam pare dni w takim centralnym sezonie, a tak to wrzesień/październik, ale tak jak ostatnio te miejscówe widziałem, to inwestycja w jakiś profi camping z infrastrukturą miałaby ciężko z zarobieniem na siebie
jak chcesz i temat jeszcze rozważasz, napisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, chętnie opowiem co wiem, z poprawką na ostatnią fizyczną aktualizacje sprzed tych 2 lat - ale na wyspie się sprawy leniwie toczą, mówie ci ;)