slapol napisał(a):alechandro napisał(a):Dokładnej to zeskanowali mi kartę w Sibeniku przy Centrum Handlowym...dobrze, że bank wykazał się czujnością i skontaktował się ze mną...20 minut wcześniej transakcja na Shell w B-cu a nagle próba w Sibeniku...coś tutaj nie grało !!!
Z racji tego, że moim ulubionym miejscem jest region Sibenika, często tam bywam na zakupach ale na tej stacji byłem tylko raz...i po raz ostatni, jak w ogóle na INA, które jak trafnie zauważyłeś nawet wyglądem odstraszają...
Sibenik południe - wylot w kierunku Primosten przy centrum handlowym - goście rżną przyjezdnych jak się da od kilku lat (było już na forum). Niestety sam kilka lat temu zapłaciłem tam za nie swoje tankowanie (podłożony paragon na wyższą kwotę).
Zorientowałem się późno, a że się dałem zrobić ...cóż było to w czasach zupełnego zaufania do obsługi gości wakacyjnych
Demonizowanie Raczej nie, teraz oczywiście bardziej uważam i tyle. Prawdą jest, że przez ładnych kilka lat wyjazdów do CRO próby wałków przy tankowaniu zdarzyły sie wyłącznie na stacjach INA - niestety
Zatem w postrzeganiu firmy podzielam zdanie Alechandro - w ichniejszej mentalności w wielu miejscach to jeszcze dawny nasz CPN
Na całym świecie obcokrajowiec, dodatkowo nie mówiący w tubylczym języku jest wystawiony na niebezpieczeństwo oszustwa. Pisałem już kiedyś na forum, że na pierwszej stacji benzynowej w HR jadąc od autostrady węgierskiej próbowano nam "sprzedać" paliwo za 5x więcej niż zatankowaliśmy.
Denerwujące jest, że niektórzy na tym forum będą wmawiać, że w Chorwacji to jest nie możliwe.