piekarz napisał(a):Bocian,
to nie tak ! ktoś musiał zamontować dodatkowy czytnik przy terminalu a taka rzecz w solidnej firmie się nie zdarza, skoro INA nie ma odpowiedniej kontroli pracowników (np monitoring) to dla mnie wystarczający argument by tam nie płacić kartą, paliwo mają ok więc można płacić gotówką.
alechandro napisał(a):Dokładnej to zeskanowali mi kartę w Sibeniku przy Centrum Handlowym...dobrze, że bank wykazał się czujnością i skontaktował się ze mną...20 minut wcześniej transakcja na Shell w B-cu a nagle próba w Sibeniku...coś tutaj nie grało !!!
Z racji tego, że moim ulubionym miejscem jest region Sibenika, często tam bywam na zakupach ale na tej stacji byłem tylko raz...i po raz ostatni, jak w ogóle na INA, które jak trafnie zauważyłeś nawet wyglądem odstraszają...
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):na stacjach INA -
Na stacjach czy na stacji? Tej konkretnej?
ołowiany napisał(a):Słoweńską autostradę można ew. ominąć, ale pchanie się starą drogą przez Chorwację przedłuży Twoją podróż o wieele godzin.
slapol napisał(a):Demonizowanie Raczej nie, teraz oczywiście bardziej uważam i tyle.
adrianekpiaski napisał(a):widzicie temat z paliwem dla mnie ważny bo mam "nowego" diesla i wolałbym bez wpadek:)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne