Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie z noworodkiem?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andrzej S
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej S » 13.08.2009 14:02

Ja też byłem z 10-miesięczną córeczką nad Bałtykiem, droga ok. 700 km bez problemu, pobyt też wspominam bardzo pozytywnie. Więc moim zdaniem do Chorwacji też można się wybrać.
Pozdrawiam
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 13.08.2009 14:04

10 miesięcy to już fajny bobas, ale 7 tygodniowy w taką drogę.... :(
barcich
Turysta
jedź

Nieprzeczytany postnapisał(a) barcich » 13.08.2009 14:09

Nie przejmuj się tym co niektóre "człowieki" mówią i piszą...są źli nie wiadomo o co - może nie byli z tak małymi dzieciątkami i żałują albo co...? Ja z moją córeczką podróżowałam jak miała 3 czy 4 miesiace i to samolotami z przesiadkami i SAMA!!! A do Chorwacji pojechała jak miała roczek czy jakoś tak... Ja wybrałam opcję do 1000 km i byle szybciej polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Niestety czeka cię przeszukiwanie stron i wybieranie, ale pomyśl jak już tam będziesz...luzzzzz Pzdr
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 13.08.2009 14:39

Ja jadę za 2 tyg z 8 miesięcznym maluchem i mam klika wątpliwości, ale jedziemy 5 raz do Cro więc teren i trasa znane :D Z kwaterą dla Was może być ciężko- raz że termin bardzo blisko, dwa że to jeszcze wysoki sezon :roll: W każdym razie życzę udanych wakacji !
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 13.08.2009 15:26

moscatel napisał(a):Nie przesadzacie trochę? Toć dwumiesięczny dzieciak znacznie mniej kłopotliwy w obsłudze niż dajmy na to półroczniak. A szczepienia? Nawet lepiej, jak się odwleką.

Jedyne "ale" jakie mam do jeżdżenia z niemowlakiem to takie, że one jednak na ogół płaczą w nocy i to może uprzykrzyć życie innym wczasowiczom na tej samej kwaterze. W samym wyjeździe nie widzę nic strasznego.

7 tygodniowe dziecko jest kłopotliwe ,byle czego nie zje ,trzeba sie przy nim uwijac 8O
moscatel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moscatel » 13.08.2009 15:37

dallas napisał(a):7 tygodniowe dziecko jest kłopotliwe ,byle czego nie zje ,trzeba sie przy nim uwijac 8O

Chyba nie masz dzieci...
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 13.08.2009 15:44

Przy tak małym dziecku to akurat najmniejszym problemem jest jedzenie :D
Beata Bydg.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata Bydg. » 13.08.2009 15:59

Ja proponuję nie wyjeżdżać za granice z dziećmi poniżej 18 lat, bo to przecież tyle niebezpieczeństw dookoła...
My pierwszy raz w Cro byliśmy jak mały miał 12 tygodni, przeżył on, przeżyliśmy my i przeżyli sąsiedzi a na dodatek to był nasz najlepszy wyjazd!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.08.2009 16:16

helen napisał(a):Przy tak małym dziecku to akurat najmniejszym problemem jest jedzenie :D

Sam bym się chętnie na takie jedzenie załapał :wink: :D
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 13.08.2009 17:51

Janusz Bajcer napisał(a):
helen napisał(a):Przy tak małym dziecku to akurat najmniejszym problemem jest jedzenie :D

ojo JANUSZ :oops: :D :D :D

I taka prawda CYCO najlepsze -tak mówi mój mój synuś- który po tegorocznej Chorwacji pyta kiedy na wakcje ?-aa wrócilismy 2 tyg temu
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 13.08.2009 19:13

buahhahhahhaaa ;)
Pan Janusz to zawsze coś przywali :D :D :D :lol: :lol:
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 13.08.2009 19:25

mutiaq napisał(a):

buahhahhahhaaa ;)
Pan Janusz to zawsze coś przywali :D :D :D :lol: :lol:

Pan Janusz z powodu starości już nie wali, to chociaż próbuje przywalić debilnym "żartem"...

Cyca ci się zachciało stary byku?

ooloo :D :D
magdaslawek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdaslawek » 13.08.2009 19:50

magdapaszek napisał(a):
magdaslawek napisał(a):Szukam kwatery a nie dobrej porady :)

macie racje !!!nie słuchac tylko jechac !!!!!!!!!
wakcje z moim 10 tygodniowym synkiem -6 lat temu to najcudowniejsze wakacje -spa łłłłłłłłłłł i jadł !!!!!!!!!!!!
tylko żałuje ze w tedy słuchałam takich radzących i zamiast do Chorwacji pojechaałm nad Bałtyk -maja szczęcie ze mielismy ładna pogode :D :D :D

z jakiego rejonu jesteście ??

Nad Bałtyk mamy 700 km polskimi drogami :)
a do Chorwacji 1000km ale 800km autostrady :) tu i tu 12-14h
Ludzie pierwsze nasze dziecko też z nami jeździło od urodzenia był starszy bo z listopada i w lipcu jechał z nami do Węgier (Fiat 126p) teraz ma 10 lat.
Teraz autko jest lepsze to i trasa dłuższa :)
Nasze dzieci nie są wychowywane w namiotach tlenowych.:) :)
Już znaleziona kwatera bez pomocy forumowiczów.
POZDRAWIAM
Beata Bydg.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata Bydg. » 13.08.2009 19:56

magdaslawek napisał(a):
magdapaszek napisał(a):
magdaslawek napisał(a):Szukam kwatery a nie dobrej porady :)

macie racje !!!nie słuchac tylko jechac !!!!!!!!!
wakcje z moim 10 tygodniowym synkiem -6 lat temu to najcudowniejsze wakacje -spa łłłłłłłłłłł i jadł !!!!!!!!!!!!
tylko żałuje ze w tedy słuchałam takich radzących i zamiast do Chorwacji pojechaałm nad Bałtyk -maja szczęcie ze mielismy ładna pogode :D :D :D

z jakiego rejonu jesteście ??

Nad Bałtyk mamy 700 km polskimi drogami :)
a do Chorwacji 1000km ale 800km autostrady :) tu i tu 12-14h
Ludzie pierwsze nasze dziecko też z nami jeździło od urodzenia był starszy bo z listopada i w lipcu jechał z nami do Węgier (Fiat 126p) teraz ma 10 lat.
Teraz autko jest lepsze to i trasa dłuższa :)
Nasze dzieci nie są wychowywane w namiotach tlenowych.:) :)
Już znaleziona kwatera bez pomocy forumowiczów.
POZDRAWIAM

Suuuper, popieram w 100%
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 13.08.2009 20:05

Jedyny problem to moim zdaniem długi czas przebywania malucha w foteliku. Jakby się nie starać- kręgosłup wygięty. Chyba, że macie gondolę mocowaną pasami w samochodzie.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Gdzie z noworodkiem? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone