Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gdzie z Chorwatem na sylwka??

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
IlonaNowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) IlonaNowa » 10.12.2008 11:07

Kochani cromaniacy!
czy z okazji Sylwka tez coś organizujecie? może jakiś chorwacki Sylwester? wiem,że są spotkania w Krakowie,przyjeżdża do mnie mój narzeczony i rozważam kilka opcji.
dajcie znać jeżeli będziecie coś takiego organizować, pozdrav!! :D
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.12.2008 12:18

Zależy jaki macie temperament. Musi być impreza i dużo ludzi, czy też może być coś bardzo kameralnego...
Ja kiedyś zabrałam mojego przyszłego wówczas męża do Sopotu. Spędziliśmy tam kilka dni przed Nowym Rokiem (spacery, zwiedzanie całego Trójmiasta, fantastyczny teatr w Sopocie, kino i lodowisko, smażona rybka....);a sam sylwestrowy wieczór tylko we dwoje na plaży z butelką szampana ;patrzylismy z daleka na pokazy fajerwerków w Gdańsku.
Był zachwycony. Bardzo podobał mu się Gdańsk, urzekły go plaże (zrozumiał wreszcie, co na myśli mają Polacy, kiedy używają słowa "piasek" :D), z wielkim napięciem i zdumieniem obserwował grupkę morsów podczas morskiej noworoczej kąpieli morskiej..."prawdziwa egzotyka"..
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 24.12.2008 22:37 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
IlonaNowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) IlonaNowa » 14.12.2008 17:41

Kasia!
Dziekuję za odpowieź i ciekawą propozycję,myślę nad Krakowem.
Metę w ST już masz - to tak na wypadek gdybyś chciała do tego teatru haha!! :D :D pozdrawiam i może do zobaczenia, świat jest mały a co dopiero HR.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 24.12.2008 16:37

Ilona najlepiej spendzic Sylwestra w lozku po tak dlugej razlonce :wink: :wink: :wink: , twoj nazeczoni bendzie zachwicony :lol: , Albo tak jak Katarzyna powiada we dwojke. Po cholere ga ciagac po imprezach z duza liczba ludzi. Pokaz mu fajne zakantki i moze cie bendzie czenscie odwiedzac :wink:
..i uwarzaj ze bi sie nie prziziembil ..bo on ednak chlopak z poudnia...
Wszistkiego najlepszego w Nowim roku..
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 26.12.2008 18:04

ObrazekPan Leon ma w zupełności rację.

Po takiej nocy sylwestrowej chłopak będzie jeszcze bardziej zakochany Obrazek

Powrót do Kultura chorwacka

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone