DENIS4 napisał(a):Pytanie do rezydenta.Będę poraz kolejny w Igrane chcę gdzieś na Riwierze wypożyczyć skuter i objechac okolicę.Napewno Hvar i inne wyspy w pobliżu ,zatem takie moje pytanie.Niestety jak to polskie cwaniaczki(DAREK1) mają w zwyczaju, wszedzie byli i wsztko widzieli,piszą co popadnie byle być i mieć wysoki status aktywności na takich forach.POZDRAWIAM i z góry dziękuję za podpowiedz.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Co to znaczy "okolica Makarskiej"?Konkret.
Zresztą nie ważne. Jak będziesz na miejscu, to błyskawicznie zorientujesz się, gdzie jest najbliższa wypożyczalnia. Każda niemalże mała miejscowość turystyczna takową posiada....(a jak nie to najbliższa nieco większa).
henius34 napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Co to znaczy "okolica Makarskiej"?Konkret.
Zresztą nie ważne. Jak będziesz na miejscu, to błyskawicznie zorientujesz się, gdzie jest najbliższa wypożyczalnia. Każda niemalże mała miejscowość turystyczna takową posiada....(a jak nie to najbliższa nieco większa).
Jaki jest koszt wypożyczenia takiego skutera na jeden dzień?
Pozdrav
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):henius34 napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Co to znaczy "okolica Makarskiej"?Konkret.
Jaki jest koszt wypożyczenia takiego skutera na jeden dzień?
Pozdrav
Ok. 200 kn plus paliwo
klik
klik
darek1 napisał(a):Gdzie mogę w okolicy Makarskiej wypożyczyć Osła. Chcę na nim zwiedzić Rivierę Makarską.
Anielski74 napisał(a):darek1 napisał(a):Gdzie mogę w okolicy Makarskiej wypożyczyć Osła. Chcę na nim zwiedzić Rivierę Makarską.
...,w drodze na górę Św.Jure stoją dwa do wyboru
http://images47.fotosik.pl/1878/2c2d696bfd314c9agen.jpg
ceny nie znam,musisz dopytać
Powrót do Alternatywne środki lokomocji