Bałtyk vs Montenegro
napisał(a) kuchcik77 » 26.05.2008 16:04
Stanąłem przed dylematem teoretycznie mam zarezerwowany domek w Międzywodziu w okresie 29 czerwca - 13 lipca dla 3 doroslych osób i jednego dwulatka ( w sumie 140zeta za domek z aneksem kuchennym)
Plaża niedaleko, mozna coś ugotować itd itp > Chciałem pokazac młodemu piasek, fale itd- W ciagu tych niespełna trzech lat swego zycia był już w Adrspachu w Czechach no i w Szwajcarii sporo wyzej niz Tatry
Mój patriotyzm ( neich zobaczy co to polskie morze) troszke zostaje podminowany przez obecna pogodę, waunki jakie sa nad Bałtykiem, drozyzne w jadłodajniach itd itp...
To cut a long story short:
czy w Montenegro (bardziej w okolicach Boki kotorskiej niż Ulcinja-Budvy znalazłbym jeszcze coś tzn apartament 3/4osobowy ... Czy czasem gotując i zcasem wychodzac dałoby rade przetrwac dzien za jakies 60-65euro?. Nie za duzo szalenstw, max pwko na osobe, czasem lody itd.. wiem czarnogóra az taka droga nie ejst. Kolejne pytanie- jak wasze dzieci pogodę znosza?Wiem ze kazdy maluch na upały inaczej reaguje ale jednak troszke sie 40st obawiam...
Moje zainteresowanie Montenegro wzielo sie ewidentnie z ascynacji górami ale w Zabljaku to mi sie chłopina zanudzi