aGGi napisał(a):W sumie najbardziej interesuje mnie W-wa i okolice. Szukałam w różnych sklepach i tego pysznego winka ani śladu. Czy ktoś w ogóle je sprowadza? Jeżeli ktoś z was widział w jakimś sklepie, to proszę o informację.
Pozdrawiam
aGGi napisał(a):W sumie najbardziej interesuje mnie W-wa i okolice. Szukałam w różnych sklepach i tego pysznego winka ani śladu. Czy ktoś w ogóle je sprowadza? Jeżeli ktoś z was widział w jakimś sklepie, to proszę o informację.
Pozdrawiam
toyota1983 napisał(a):Przyłączam sie do miłujących Prosek:) Dziś przywiozłam, kupiłam 2 butelki na lotnisku w Dubrovniku, u nas jeszcze nie szukałam. O dziwo nie znalazłam w ichnim hipermarkecie dlatego lotnisko.
AnetaA napisał(a):Dobry pomysł, bo moje zapasy już wychodza i przez resztę roku przyjdzie mi się delektować winami niemieckimi... aż do przyszłego lata.
pietro napisał(a):sprawdzałem w sklepie Alkohole i Wina Świata-jest ich kilka w W-wie-nie ma nic z Cro
krakuscity napisał(a):Prosek widziałem w Makro - ale krakowskim
madzia1981 napisał(a):Aggi- ja z chorwackich win najbardziej uwielbiam o nazwie Prosek (wino słodkie) i takie tez udało mi się kupić w jednych z hipermarketów Auchan.
Poszukaj u siebie (widzialam tez Pejlesac i Dignac)
Jola L-G napisał(a):aGGi napisał(a):W sumie najbardziej interesuje mnie W-wa i okolice. Szukałam w różnych sklepach i tego pysznego winka ani śladu. Czy ktoś w ogóle je sprowadza? Jeżeli ktoś z was widział w jakimś sklepie, to proszę o informację.
Pozdrawiam
Bez problemu kupiłam oryginalne chorwackie wino w Makro.( fakt, że nie w Warszawie) Pozdro
AnetaA napisał(a):Dobry pomysł, bo moje zapasy już wychodza i przez resztę roku przyjdzie mi się delektować winami niemieckimi... aż do przyszłego lata.