W tym roku planuje po raz pierwszy wybrać się do Chorwacji. Za miejsce pobytu obrałbym najchętniej jakąś niewielką miejscowość w okolicach Splitu, Trogiru - te rejony. Piękna plaża mile widziana, coby sie troche pobyczyć
.png)
.png)
.png)
ack napisał(a):nad doborem hotelu raczej się w ogóle nie zastanawiałem, bo i ciężko sie zastanawiać nad hotelem nie wiedząc gdzie (w jakiej miejscowości) go szukać...
ack napisał(a):A ja w kwestii tychże miejscowośći jestem kompletnym laikiem - nie mam pojęcia gdzie w okolicy Splitu zatrzymują się turyści.
.png)
.png)
ines napisał(a):...Miasteczka na Riwierze Makarskiej będą dobrym rozwiązaniem np.Baska Voda, Brela, Tucepi, Podgora itd
Pozdrawiam
.png)
ack napisał(a):Witam!
W tym roku planuje po raz pierwszy wybrać się do Chorwacji. Za miejsce pobytu obrałbym najchętniej jakąś niewielką miejscowość w okolicach Splitu, Trogiru - te rejony. Piękna plaża mile widziana, coby sie troche pobyczyćGdzie Waszym zdaniem najlepiej się zatrzymać w tych okolicach? Z góry dzięki za wszelkie informacje.
.png)
Iwkab napisał(a):Hej, może uda mi się wyciągnąć od Ciebie jakieś namiary na kampingi w tej okolicy, może Trogir:) będę wdzięczna za pomoc. Znam te tereny ale pierwszy raz chcę jechać tam pod namiot z dzieciakami. pozdrawiam!
.png)
ack napisał(a):Witam!
W tym roku planuje po raz pierwszy wybrać się do Chorwacji. Za miejsce pobytu obrałbym najchętniej jakąś niewielką miejscowość w okolicach Splitu, Trogiru - te rejony. Piękna plaża mile widziana, coby sie troche pobyczyć![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne