johny2007 napisał(a):Mam nadzieje ze mi pomozecie z góry dziękuje.
johny2007 napisał(a):Intersuje mnie cos na początku chorwacji z ładną plażą i niedrogimi pokojami.
johny2007 napisał(a):interesuje mnie cos odmiennego od bałtyku, nie wiem tylko jak te kamyczki na plazy, nie wyobrazam sobie tego.
johny2007 napisał(a):Budzet hmm nie jest określony ale nie chciałbym wydac wiecej za nocleg niz 700-800zł na 7dni dla dwóch osob
johny2007 napisał(a):Najlepiej zeby było blisko wody, chciałbym piasek na plazy ale nie koniecznie. Malownicze widoki, ciekawa architektura. Nie interesuje mnie cisza, jakies wieksze okolice gdzie sie cos dzieje, blisko miasto. Nigdy nie byłem az tak daleko wiec nie wiem czego sie spodziewac.
johny2007 napisał(a):a jak z dogadaniem, trudno sie dogadac z chorwatami? mysle zeby w polsce odrazu sobie wymienic na kuny, bo widziałem w postach ze najlepiej euro wziasc i na miejscu wymienic na kuny ale znajomosc jezyka znikoma wiec ciezko bedzie mi tam wymienic a jeszcze jedno drogo wychodzi jazda autostrada, płaci sie tak jak u nas na bramkach?
johny2007 napisał(a):a jak z dogadaniem, trudno sie dogadac z chorwatami?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne